Breaking news

τραινοσε
A

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών προκηρύσσει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 90 συνολικά θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), στον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε. (ΟΣΕ Α.Ε.).

Υπενθυμίζουμε ότι το proson.gr είχε αναφέρει σε ρεπορτάζ ότι είναι προ των πυλών η προκήρυξη για νέο μόνιμο προσωπικό στον ΟΕΣ.

Πώς θα προλάβετε τα 90 μόρια πριν λήξουν οι αιτήσεις - Ο μόνος εύκολος τρόπο στην Ελλαδα

Ο μόνος τρόπος να προλάβετε να πάρετε 90 μόρια που δίνει η Πιστοποίηση Αγγλικών (ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ) πριν λήξουν οι αιτήσεις είναι η πολύ εύκολη εξ αποστάσεως πιστοποίηση αγγλικών του goLearn που μπορειτε να την πάρετε ΧΩΡΙΣ προφορικά και έκθεση ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΟΝΟ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Ειδικότερα η προκήρυξη του ΟΣΕ προβλέπει την πλήρωση: 

 • 30 θέσεων ειδικότητας ΔΕ Προσωπικού Ελιγμών Κλειδούχων
 • 36 θέσεων ειδικότητας ΔΕ Σταθμάρχες
 • 5 θέσεων ειδικότητας ΔΕ Τεχνίτες Ηλεκτρονικοί
 • 10 θέσεων ειδικότητας ΔΕ Τεχνίτες Ηλεκτρολόγοι
 • 5θέσεων ειδικότητας ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Έργου

Τα SoS της προκήρυξης

Να σημειωθεί ότι εκ των ανωτέρω, οι 28 θέσεις πρόκειται να καλυφθούν ανά ειδικότητα από τις κατηγορίες πολυτέκνων ή τέκνων πολυτέκνων, τριτέκνων ή τέκνων τριτέκνων και ατόμων που έχουν τέκνο, αδελφό, ή σύζυγο καθώς και τέκνων ατόμων με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω.

πίνακας ΟΣΕ

Οι υποψήφιοι πρέπει να μην έχουν συμπληρώσει το 42ο έτος της ηλικίας τους μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Ως εμπειρία νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα ή άσκηση επαγγέλματος σε καθήκοντα ή έργα συναφή με το αντικείμενο της προς πλήρωση θέσης, όπως αυτό περιγράφεται στην οικεία προκήρυξη μετά από την απόκτηση του βασικού τίτλου σπουδών με το οποίο ο υποψήφιος μετέχει.

Πώς θα κάνετε αίτηση

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη 1/2022, θα γίνει μόνο ηλεκτρονικά, ενώ, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η είσοδος στη σχετική ιστοσελίδα του ΟΣΕ και επιλέγοντας το σύνδεσμο: Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Προσλήψεων του ΟΣΕ ΑΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση με επισύναψη των δικαιολογητικών τους, από 18 Δεκεμβρίου 2022 έως 1η Ιανουαρίου 2023.

Αναφορικά με την προθεσμία υποβολής αιτήσεων και λοιπά θέματα της προκήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην εταιρεία ΟΣΕ Α.Ε., στα τηλέφωνα 210-5297843 και  210-5297898 (για προθεσμίες και λοιπά θέματα της προκήρυξης) και στα τηλέφωνα 210-5297463 και 210-5297451 (για τεχνικά θέματα της ψηφιακής αίτησης).

Αναλυτικά η προκήρυξη ΕΔΩ.

Πώς να «κλειδώσετε» τον διορισμό - Πώς προλαβαίνετε να πάρετε τα 90 μόρια

Δύο από τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα που ζητούνται στην παραπάνω προκήρυξη είναι:

 1. H γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (ΔΙΝΕΙ 90 ΜΟΡΙΑ - ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΙΝ ΛΗΞΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ) + Απαραίτητο τυπικό προσόν
 2. H γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου. + Απαραίτητο τυπικό προσόν

Τώρα, μέσα σε λίγες μόνο ημέρες μπορείτε να λάβετε πολύ ΕΥΚΟΛΑ είτε πιστοποίηση γνώσης ηλεκτρονικού υπολογιστή είτε Πιστοποίηση της Αγγλικής Γλώσσας (LTE) αναγνωρισμένες από τον ΑΣΕΠ που παρέχει ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn για να τις χρησιμοποιήσετε για μοριοδότηση στο δημόσιο, σε προκηρύξεις, σε διαγωνισμούς, στον ΑΣΕΠ για προσλήψεις, σε μεταπτυχιακά κλπ

Τα Πλεονεκτήματα της πιο εύκολης στην Ελλάδα online Πιστοποίησης Αγγλικών του GoLearn - ΔΙΝΕΙ 90 ΜΟΡΙΑ

 • Μπορείτε να την πάρετε εξ αποστάσεως σε ΜΟΝΟ 2 ημέρες
 • ΔΙΝΕΙ 90 ΜΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ (Είναι η μόνη που προλαβαίνετε να πάρετε)
 • Κοστίζει μόνο 111 ευρώ
 • Δεν χρειάζεται να δώσετε τηλεξέταση σε Έκθεση και Προφορικά - Δίνετε ΜΟΝΟ σε Reading - Listening
 • Παίρνετε Mock Tests (τεστ προσομοίωσης της εξέτασης)
 • Στην ίδια εξέταση (μία ώρα) μπορείτε να πάρετε είτε B2, είτε C1, είτε C2
 • Μαθαίνετε τον βαθμό σας λίγα λεπτά μετά το ηλεκτρονικό τεστ

Τα Πλεονεκτήματα της πιο εύκολης στην Ελλάδα Πιστοποίησης Υπολογιστών του GoLearn

 • Μπορείτε να την δώσετε σε όλη την Ελλάδα
 • Κοστίζει μόνο 100 ευρώ για Αττική και 125 για εκτός Αττικής
 • Μπορείτε να πάρετε τεστ προσομίωσης
 • Μπορείτε να κατοχυρώετε ΔΩΡΕΑΝ επανεξέταση
 • Μπορείτε να την πάρετε μέσα σε λίγες ημέρες

Μοριοδότηση με Εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών εύκολα και ευέλικτα από το σπίτι με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Μόνο 111 ευρώ) 

Λάβετε το ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ της Πιστοποίησης Υπολογιστών ELIC εύκολα και ευέλικτα  (Μόνο 100 ευρώ)

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις