Breaking news

Σε προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος προχωράει σήμερα, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, ο ΔΕΔΔΗΕ
A

Με 1.400 νέες προσλήψεις, έχει στόχο ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) να ενισχύσει το προσωπικό του εντός του 2023. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Τάσος Μάνος, οι 1.400 προσλήψεις αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο. 

Ειδικότερα, ο κ. Μάνος, στο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο είπε: «Η εταιρία είναι οι άνθρωποί της. Τα 5.500 άτομα της εταιρίας πολλαπλασιάζονται σε 28.000-30.000 με τους συνεργαζόμενους και το οικονομικό αποτέλεσμα υπερβαίνει το 1,5 δις. Ο ΔΕΔΔΗΕ έχει διπλασιάσει τις επενδύσεις του. Από 151 εκ η εταιρία έκλεισε η χρονιά στα 311 εκ. Το 2019 συνδέθηκαν 400-500 έργα ΑΠΕ. Το 2022 συνδέσαμε 5.000 έργα, το ρεύμα ήταν φθηνότερο γιατί έγιναν τόσες συνδέσεις. Το 70% των ΑΠΕ ήταν στο δίκτυο διανομής, όχι μεταφοράς. Το 2019 είχαμε 4 γιγαβάτ ΑΠΕ, στόχος είναι να ξεπεράσουμε το 2023 8,5 με 9 γιγαβάτ. Προσπαθούμε να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο».

Για την ανανέωση του προσωπικού είπε ότι το 2012-2019 υπήρξε μόνο ένα πρόγραμμα προσλήψεων 158 ατόμων που ακόμα δεν ολοκληρώθηκε «Θα υπερβούμε τους 1.400 εργαζόμενους ως τον Ιούνιο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος, που τέθηκε πρόσφατα σε διαβούλευση, δίνεται η δυνατότητα στο προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ να μεταταχθεί, έως το τέλος του 2023, στη ΔΕΗ. Η μετακίνηση των εργαζομένων είναι δυνατή να υλοποιηθεί έπειτα από αίτηση του ενδιαφερόμενου και σχετικές αποφάσεις των δύο Δ.Σ των δύο εταιρειών.

ΣΤΑΣΥ: Κλείνουν σήμερα οι αιτήσεις για μόνιμες θέσεις με απολυτήριο λυκείου

Κλείνουν σήμερα Δευτέρα (6/03), αιτήσεις για 38 μόνιμες θέσεις εργασίας στην εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.).

Οι προσλήψεις προσωπικού αφορούν και υποψήφιους χωρίς πτυχίου, ακόμη και με απολυτήριο λυκείου ή ΙΕΚ! 

Οι ειδικότητες των προσλήψεων αφορούν σταθμάρχες, ελεγκτές και εκδότες κόμιστρων.

Οι προσλήψεις των 38 μόνιμων θέσεων θα υλοποιηθούν με συμβάσεις αορίστου χρόνου και απευθύνονται σε απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι σήμερα Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023.

Ακολουθήστε το Proson και στο Twitter για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα του εργασιακού τομέα!

Οι θέσεις εργασίας στη ΣΤΑΣΥ

 1. ΔΕ Λειτουργίας Σταθμάρχες - 33 θέσεις
 2. ΔΕ Λειτουργίας Ελεγκτές κομίστρου - 3 θέσεις
 3. ΔΕ Λειτουργίας Εκδότες κομίστρου - 2 θέσεις

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το 67οέτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την προκήρυξη των θέσεων ΕΔΩ.

Οι υποψήφιοι θα χρειαστεί να έχουν τα δύο παρακάτω ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

Οι συμβάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ΑΣΕΠ ΣΑΧ) και αφορούν την κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), που σημαίνει ότι μπορούν να υποβάλουν αίτηση και όσοι διαθέτουν απολυτήριο Λυκείου.

Πώς θα κάνετε αίτηση - Την αναλαμβάνει για εσάς το Proson.gr

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και τυπικά προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων μπορούν να κάνουν την αίτηση τους με την βοήθεια του Proson.gr

Το Proson.gr αναλαμβάνει για εσάς να σας πραγματοποιήσει την αίτηση συμμετοχής με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέσω της ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.

Δείτε εδώ ολόκληρη την προκήρυξη.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του/της υποψηφίου/ας από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗ ΣΤΑΣΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ PROSON.GR

Το γεγονός αυτό θα προσελκύσει πολύ κόσμο που έχει τελειώσει την δευτεροβάθμια εκπαίδευση ή κάποιο ΙΕΚ! Οι υποψήφιοι θα χρειαστεί να έχουν τα δύο παρακάτω ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

Τα απαραίτητα προσόντα που προλαβαίνετε να πάρετε - Ο μόνος τρόπος στην Ελλάδα να προλάβετε να πάρετε για την Πιστοποίηση Αγγλικών

Όπως φαίνεται αναλυτικά στην προκήρυξη παραπάνω όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πολύ καλή γνώση της Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής, Ισπανικής ή Ιταλικής γλώσσας, ενώ οι υποψήφιοι Τεχνολογικής Εκπαίδευσης θα πρέπει επιπρόσθετε να έχουν και γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: i) επεξεργασίας κειμένων, ii) υπολογιστικών φύλλων και iii) υπηρεσιών διαδικτύου.

Εάν οι υποψήφιοι δεν κατέχουν μία από τις δύο αυτές πιστοποιήσεις, τώρα όμως, μέσα σε λίγες μόνο ημέρες μπορούν να λάβουν πολύ ΕΥΚΟΛΑ είτε πιστοποίηση γνώσης ηλεκτρονικού υπολογιστή είτε Πιστοποίηση της Αγγλικής Γλώσσας (LTE) αναγνωρισμένες από το ΑΣΕΠ, που παρέχει ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn για να τις χρησιμοποιήσουν για μοριοδότηση στο δημόσιο, σε προκηρύξεις, σε διαγωνισμούς, στο ΑΣΕΠ για προσλήψεις, σε μεταπτυχιακά κλπ.

Τα Πλεονεκτήματα της πιο εύκολης στην Ελλάδα online Πιστοποίησης Αγγλικών του GoLearn

 • Μπορείτε να την πάρετε εξ αποστάσεως σε ΜΟΝΟ 2 ημέρες
 • Κοστίζει μόνο 111 ευρώ
 • Δεν χρειάζεται να δώσετε τηλεξέταση σε Έκθεση και Προφορικά - Δίνετε ΜΟΝΟ σε Reading - Listening
 • Παίρνετε Mock Tests (τεστ προσομοίωσης της εξέτασης)
 • Στην ίδια εξέταση (μία ώρα) μπορείτε να πάρετε είτε B2, είτε C1, είτε C2
 • Μαθαίνετε τον βαθμό σας λίγα λεπτά μετά το ηλεκτρονικό τεστ

Τα Πλεονεκτήματα της πιο εύκολης στην Ελλάδα Πιστοποίησης Υπολογιστών του GoLearn

 • Μπορείτε να την δώσετε σε όλη την Ελλάδα
 • Κοστίζει μόνο 100 ευρώ για Αττική και 125 για εκτός Αττικής
 • Μπορείτε να πάρετε τεστ προσομοίωσης
 • Μπορείτε να κατοχυρώσετε ΔΩΡΕΑΝ επανεξέταση
 • Μπορείτε να την πάρετε μέσα σε λίγες ημέρες

Μοριοδότηση με Εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών εύκολα και ευέλικτα από το σπίτι με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Μόνο 111 ευρώ) 

Λάβετε το ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ της Πιστοποίησης Υπολογιστών ELIC εύκολα και ευέλικτα  (Μόνο 100 ευρώ)

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις