Breaking news

Θέση εργασίας στον κινηματογραφικό κολοσσό IMDb
A

Έχετε ονειρευτεί μία καριέρα στο εξωτερικό; Είστε παθιασμένοι με τον κινηματογράφο και οποιαδήποτε πληροφορία σχετίζεται με αυτόν; Θα θέλατε να εργαστείτε σε μία από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές πλατφόρμες παγκοσμίως; Εάν ισχύουν όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά, τότε η παρακάτω θέση, μπορεί να εφάπτεται με το επόμενο μεγάλο εργασιακό σας βήμα!

Είστε έμπειρος τεχνολόγος σχεδιασμού (design technologist) και διεκπεραιώνετε με επιτυχία επιχειρηματικούς στόχους, δημιουργείτε πρωτότυπες εμπειρίες διαδραστικής διαφήμισης και μετατρέπετε ιδέες σε εμπνευσμένα σχέδια παγκόσμιας εμβέλειας;

Κατανοείτε την πολυπλοκότητα της διαφήμισης και ξέρετε πώς να ορίσετε το οπτικό πρότυπο για διαφορετικές κατηγορίες; Έχετε ισχυρές οργανωτικές δεξιότητες, εξειδίκευση σε ιστότοπους και μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια;

Θα συνεργαζόσασταν με μια ταλαντούχα ομάδα σχεδιαστών, διαχειριστών προγραμμάτων και προγραμματιστών για να ξεκινήσετε καμπάνιες για κάθε μεγάλο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό στούντιο;

Το IMDb είναι η πιο δημοφιλής και έγκυρη πηγή στον κόσμο για περιεχόμενο ταινιών, τηλεόρασης και διασημοτήτων. Συγκεκριμένα διαχειρίζεται τον Νο 1 ιστότοπο ταινιών στον κόσμο με κοινό ιστού και κινητών, περισσότερων από 250 εκατομμυρίων μοναδικών μηνιαίων επισκεπτών. Παράλληλα βρίσκεται στη διασταύρωση της ψυχαγωγίας, των μέσων και της τεχνολογίας μέσα στην πιο καινοτόμο και καταναλωτική εταιρεία στον κόσμο, την Amazon.com. Οι υπάλληλοι του IMDb απολαμβάνουν τα οφέλη της εργασίας για την Amazon, με την αυτονομία να εργάζονται σε μια μικρή, ευκίνητη ομάδα.

Λίγα λόγια για το IMDb

Το IMDb (ακρωνύμιο του Internet Movie Database) είναι μια διαδικτυακή βάση δεδομένων με πληροφορίες που σχετίζονται με ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, podcast, βίντεο, βιντεοπαιχνίδια και περιεχόμενο ροής στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των καστ, του συνεργείου παραγωγής και των προσωπικών βιογραφιών, των περιλήψεων πλοκών, trivia, αξιολογήσεις και κριτικές θαυμαστών και επαγγελματιών.

Αρχικά ξεκίνησε ως βάση δεδομένων ταινιών που λειτουργεί από θαυμαστές στην ομάδα Usenet "rec.arts.movies" το 1990 και μεταφέρθηκε στο διαδίκτυο το 1993. Από το 1998, ανήκει και λειτουργεί από την IMDb.com, Inc., μια θυγατρική της Amazon.

Από τον Μάρτιο του 2022, η βάση δεδομένων περιείχε περίπου 10,1 εκατομμύρια τίτλους (συμπεριλαμβανομένων τηλεοπτικών επεισοδίων) και 11,5 εκατομμύρια αρχεία ατόμων. Επιπλέον, ο ιστότοπος είχε 83 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες. Οι πίνακες μηνυμάτων (message boards) του ιστότοπου απενεργοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2017.

Διαβάστε επίσης: Βαρκελώνη: Θέση ελληνόφωνου σύμβουλου digital marketing με μισθό έως 25.000€

Τα καθήκοντα της θέσης

  • Εργαστείτε σε προσαρμοσμένες, βιωματικές και διαφημιστικές καμπάνιες για λογαριασμό παγκόσμιων συνεργατών ψυχαγωγίας.
  • Δημιουργήστε ισχυρά εργαλεία σχεδίασης που ενδυναμώνουν τους σχεδιαστές και τους τεχνολόγους σχεδίασης να δημιουργούν τις καλύτερες καμπάνιες.
  • Συνεχής ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου διαφημιστικών προϊόντων του IMDb, δημιουργώντας προϊόντα που διατηρούν ενημερωμένη τη διαρκή εξέλιξη της διαφημιστικής βιομηχανίας.
  • Διάθεση ολοκληρωμένης ανάπτυξης λειτουργικών πρωτοτύπων για να δοκιμάσετε υποθέσεις και να επιδείξετε ιδέες σε επιχειρηματικούς εταίρους, ομάδες ανάπτυξης λογισμικού και ανώτερα στελέχη.
  • Προσδιορισμός, πηγή και αξιολόγηση στοιχείων και πλατφόρμας υλικού σε σχέση με τις απαιτήσεις πελατών, προϊόντων και επιχειρήσεων.
  • Κατασκευάστε γρήγορα και επαναλάβετε πρωτότυπα διαφορετικής πιστότητας, που εκφράζουν σχεδιαστική πρόθεση, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και πιο κατάλληλα εργαλεία και τεχνικές για την εργασία.
  • Συνεργασία με διευθυντές προϊόντων για να αναπτύξετε όραμα, στρατηγική και τεχνικές απαιτήσεις.
  • Συνεργασία με ομάδες επιχειρήσεων, προϊόντων και μηχανικών για να διασφαλίσετε ότι τα πρωτότυπα αντιμετωπίζουν εξαρτήσεις ενοποίησης.
  • Αξιολόγηση και τεκμηρίωση τυχόν νέων δημιουργικών ή και μηχανολογικών προτύπων ή μοτίβων που θα μπορούσαν να προκύψουν από την εργασία σας.
  • Να είστε σε θέση να εργάζεστε δημιουργικά γύρω από τους αντιληπτούς περιορισμούς και τις προκλήσεις που επιβάλλονται από την πλατφόρμα για να δημιουργήσετε ευχάριστες εμπειρίες για τους πελάτες.
  • Παροχή ηγεσίας και καθοδήγηση στην άμεση και εκτεταμένη ομάδα σας.

Τα απαραίτητα προσόντα

  • 2+ χρόνια εμπειρίας τεχνολόγου, μηχανικού ή πρωτοτύπου UX front - end
  • Διαθέσιμο διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο
  • Δείγματα κωδικοποίησης σε γλώσσες προγραμματισμού front end
  • Εμπειρία σε ιστότοπο, σε ιστότοπο για κινητά ή στην ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά
  • Εμπειρία με τη σχεδίαση διεπαφής χρήστη για πολύπλοκες ροές εργασίας και για τελικούς χρήστες

Τα επιθυμητά προσόντα

  • Γνώση τεχνολογιών όπως JavaScript / NodeJS, HTML / CSS, Responsive / Adaptive Design
  • Γνώση Python, Javascript και Source Control (Git)

Οι αποδοχές για την κάλυψη της θέσης

Η αποζημίωση αντανακλά το κόστος εργασίας σε πολλές γεωγραφικές αγορές των ΗΠΑ. Η βασική αμοιβή για αυτή τη θέση κυμαίνεται από 105.400$ ανά έτος στη χαμηλότερη γεωγραφική αγορά και έως 205.000 $ ανά έτος στην υψηλότερη γεωγραφική αγορά . Η αμοιβή βασίζεται σε διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της θέσης στην αγορά και μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την εμπειρία που σχετίζονται με την εργασία.

Η Amazon είναι μια εταιρεία συνολικής αποζημίωσης. Ανάλογα με την προσφερόμενη θέση, τα κεφάλαια, τις πληρωμές σύνδεσης και άλλες μορφές αποζημίωση, που μπορούν να παρέχονται ως μέρος ενός συνολικού πακέτου αποζημίωσης, εκτός από ένα πλήρες φάσμα ιατρικών, οικονομικών και άλλων παροχών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση εδώ. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέσω του εσωτερικού ή εξωτερικού ιστότοπου σταδιοδρομίας.

Μπορείτε να δείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες και να κάνετε την αίτηση σας ΕΔΩ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις