CLOSE

Breaking news

NASA
A

Στη NASA, είναι κάτι περισσότερο από αστροναύτες. Είναι επιστήμονες, μηχανικοί, ειδικοί πληροφορικής, ειδικοί στο ανθρώπινο δυναμικό, λογιστές, συγγραφείς, τεχνικοί και πολλές ακόμα ειδικότητες ανθρώπων που εργάζονται μαζί για να σπάσουν τα εμπόδια για να πετύχουν το φαινομενικά αδύνατο.

Η NASA ή αλλιώς η Εθνική Διοίκηση Αεροναυτικής και Διαστήματος είναι ο γνωστός σε όλους κρατικός αμερικανικός οργανισμός που ασχολείται με την εξερεύνηση του διαστήματος, την αεροναυτική και τη μελέτη του περιβάλλοντος της Γης. Η έδρα της NASA βρίσκεται στην Ουάσινγκτον, ενώ όλες οι εκτοξεύσεις των επανδρωμένων και μη επανδρωμένων διαστημοπλοίων της πραγματοποιούνται στο διαστημικό κέντρο Κένεντι.

Οι συνεχιζόμενες έρευνες της NASA περιλαμβάνουν αναλυτικές μελέτες του Άρη και του Κρόνου, και αναλύσεις της Γης και του Ήλιου. Άλλες διαστημοσυσκευές της NASA βρίσκονται καθ' οδόν προς τον Ερμή και τον Πλούτωνα. Με αποστολές στο Δία να βρίσκονται στο στάδιο του σχεδιασμού, τα δρομολόγια της NASA καλύπτουν πάνω από το μισό Ηλιακό Σύστημα.

Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας στη NASA (National Aeronautics and Space Administration), προσφέρουν απολαβές που ξεπερνούν κατά πολύ τα ελληνικά δεδομένα. και σύμφωνα με το proson.gr, οι ευκαιρίες καριέρας ποικίλουν, ανάλογα το αντικείμενο και τις δεξιότητες των υποψηφίων. 

Κάντε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας και δείτε την να «εκτοξεύεται»!

Η NASA αναζητά Attorney - Adviser

Ως Δικηγόρος - Σύμβουλος στην Ομάδα Επιχειρηματικού Δικαίου στο Ερευνητικό Κέντρο της NASA Langley (LaRC), οι ευθύνες περιλαμβάνουν όλες τις πτυχές της φορολογικής νομοθεσίας και του νόμου περί προμηθειών, συμφωνιών, ελέγχου εξαγωγών, Acquisition Integrity, FOIA, Privacy Act, ακίνητα και άλλα νομικά ζητήματα, όπως τους έχουν ανατεθεί . Ως μέλος της NASA OGC Enterprise, θα παρέχετε επίσης νομική υποστήριξη σε ολόκληρο τον οργανισμό για την υποστήριξη Προγραμμάτων και έργων της NASA και θα υπηρετείτε ως σύμβουλος του Chief Counsel του Langley και των ανώτερων ηγετών.

Απαραίτητα προσόντα

  • Πρέπει να κατέχετε πτυχίο Juris Doctor (JD) ή Bachelor of Laws (LL.B.) από πλήρη κύκλο σπουδών σε νομική σχολή διαπιστευμένη από τον Αμερικανικό Δικηγορικό Σύλλογο.
  • Να είστε ενεργό μέλος σε αξιόλογο δικηγορικό σύλλογο οποιασδήποτε πολιτείας ή επικράτειας των Ηνωμένων Πολιτειών, της Περιφέρειας της Κολούμπια ή της Κοινοπολιτείας του Πουέρτο Ρίκο· και έχουν γίνει δεκτοί για δικηγορία ενώπιον πολιτειακού ή ομοσπονδιακού δικαστηρίου.
  • Να παρέχετε συμβουλές σε θέματα διαχείρισης συμβάσεων, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν την υπηρέτηση ως κύριος σύμβουλος σε Συμβούλια Αξιολόγησης Πηγών, τη σύνταξη διατάξεων συμβάσεων, την παροχή συμβουλών και σύνταξη για την υποστήριξη της επιλογής πηγής και την ανάθεση της σύμβασης, ή/και τον κύριο δικαστικό ρόλο για διαμαρτυρίες προσφορών ή αγωγές αξιώσεων.
  • Πτυχίο νομικής (π.χ. Master of Laws/LL.M.) και 1 έτος επαγγελματικής νομικής εμπειρίας ισοδύναμη με την εμπειρία που περιγράφεται παραπάνω. παροχή συμβουλών και σύνταξη για την υποστήριξη της επιλογής πηγής και της ανάθεσης της σύμβασης, ή/και επικεφαλής δικαστικού ρόλου για διαμαρτυρίες προσφορών ή δικαστικές διεκδικήσεις.
  • Πτυχίο νομικής (π.χ. Master of Laws/LL.M.) και 1 έτος επαγγελματικής νομικής εμπειρίας ισοδύναμη με την εμπειρία που περιγράφεται παραπάνω. παροχή συμβουλών και σύνταξη για την υποστήριξη της επιλογής πηγής και της ανάθεσης της σύμβασης, ή/και επικεφαλής δικαστικού ρόλου για διαμαρτυρίες προσφορών ή δικαστικές διεκδικήσεις.
  • Πτυχίο νομικής (π.χ. Master of Laws/LL.M.) και 1 έτος επαγγελματικής νομικής εμπειρίας ισοδύναμη με την εμπειρία που περιγράφεται παραπάνω. 

Το βιογραφικό σας πρέπει να περιλαμβάνει μια σαφή και λεπτομερή περιγραφή, με δικά σας λόγια, του τρόπου με τον οποίο πληροίτε την απαιτούμενη εξειδικευμένη εμπειρία.

Οι δηλώσεις εμπειρίας που αντιγράφονται από περιγραφή θέσης, προκήρυξη κενής θέσης ή άλλο υλικό αναφοράς συνιστούν λογοκλοπή και ενδέχεται να οδηγήσουν σε αποκλεισμό και απώλεια της εκτίμησης για τη θέση εργασίας.

Για να διαβάσετε περισσότερα για τη θέση και να καταθέσετε το βιογραφικό σας πατήστε εδώ
 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις