Breaking news

asteroskopeio
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Δευτέρα 23 Μαΐου, από το ΑΣΕΠ, τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 3E/2021 για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, 2 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού - Τεχνικού Προσωπικού, στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ) - Διεύθυνση Υποστήριξης Ερευνών, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίες προκηρύχθηκαν ως εξής:

  • Μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Αυτοματισμοί και Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις» (κωδικός Θέσης: 10008)
  • Μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Ηλεκτρονικά Συστήματα Αυτοματισμών και Δικτύων Δεδομένων Μεγάλων Ερευνητικών Εγκαταστάσεων» (κωδικός Θέσης: 10009).

Να σημειωθεί ότι από το ΑΣΕΠ έχει αναρτηθεί ο πίνακας προσληπτέου (κωδικού θέσης 10008) καθώς και οι πίνακες αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ!

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στους πίνακες αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ενστάσεις

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ από αύριο, Τρίτη 24 Μαΐου 2022 και ώρα 8:00 έως και την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 και ώρα 14:00 αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται ακολουθώντας τη διαδρομή: Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες →  Είσοδος Μέλους → Επιλογή → ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ.

Οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων.

Επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται μόνο για λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και όχι για την ‘’επί της ουσίας’’ κρίση της οικείας επιτροπής αξιολόγησης.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις