Breaking news

ΑΣΕΠ
A

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 3E/2021 (ΦΕΚ.23/29.4.2021, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, 2 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού - Τεχνικού Προσωπικού, στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ) - Διεύθυνση Υποστήριξης Ερευνών, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίες προκηρύχθηκαν ως εξής:

  • 1 θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Αυτοματισμοί και Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις» (κωδικός Θέσης: 10008)
  • 1 θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Ηλεκτρονικά Συστήματα Αυτοματισμών και Δικτύων Δεδομένων Μεγάλων Ερευνητικών Εγκαταστάσεων» (κωδικός Θέσης: 10009).

Στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. έχει αναρτηθεί ο πίνακας προσληπτέου (κωδικός θέσης 10008), καθώς και οι πίνακες αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στους πίνακες αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ο πίνακας προσληπτέου απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού Φ.Ε.Κ.

Επισημαίνεται ότι, η 1 θέση (κωδικός θέσης 10009) παραμένει κενή λόγω έλλειψης υποψηφίων, σύμφωνα με τα οριζόμενα από την οικεία προκήρυξη προσόντα πρόσληψη

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις