Breaking news

asep
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Δευτέρα 8 Αυγούστου, από το ΑΣΕΠ, τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 2E/2021, για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, 4 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού, στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας  (Ι.Τ.Ε.) Ν.Π.Ι.Δ.  – [Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας - Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων], με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίες προκηρύχθηκαν ως εξής:

  • Μία θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Θετικών ή Τεχνολογικών Επιστημών με Εξειδίκευση σε Συστήματα και Δίκτυα» (κωδικός Θέσης: 10019)
  • Μία θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Σημασιολογική Διαχείριση Δεδομένων και Σχεδίαση και Ανάπτυξη Πληροφοριακών Συστημάτων για Υπολογιστικές Δομές Μεγάλης Κλίμακας» (κωδικός Θέσης: 10024)
  • Μία θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα Υπολογιστών» (κωδικός Θέσης: 10025)
  • Μία θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Εφαρμοσμένη Πληροφορική, Πολυμέσα» (κωδικός Θέσης: 10028).

Ενστάσεις

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω πινάκων υποβάλλονται στο Α.Σ.Ε.Π. από τις 9 Αυγούστου 2022, ημέρα Τρίτη ώρα 8:00 έως και τις 18 Αυγούστου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του, ακολουθώντας τη διαδρομή:  Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → ΕΝΣΤΑΣΗ.

Τα οριστικά αποτελέσματα θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων. Επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται μόνο για λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και όχι για την ‘’επί της ουσίας’’ κρίση της οικείας επιτροπής αξιολόγησης.

 

Να σημειωθεί ότι από το ΑΣΕΠ έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων, κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων), καθώς και οι πίνακες αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι υποψήφιοι στους πίνακες κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων), καθώς και οι πίνακες αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και    υποβολής των ηλεκτρονικών ενστάσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Α.Σ.Ε.Π. ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 - Επιλογή 4), τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 8:00 μέχρι 14:00.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις