CLOSE

Breaking news

nosokomeia_giatroi_nosileutes_ygeia
A

Προ των πυλών είναι η νέα μεγάλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τις 3.720 θέσεις εργασίας νοσηλευτών σε νοσοκομεία της χώρας.

Συγκεκριμένα σε 127 διαφορετικά νοσοκομεία πρόκειται να κατανεμηθούν 3.720 μόνιμοι υπαλλήλοι στην Υγεία μέσω της διαδικασίας ΑΣΕΠ.

Όπως είχε αναφέρει στο παρελθόν το Proson.gr, η πολυαναμενόμενη προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την μονιμοποίηση περίπου 4.000 νοσηλευτών βρίσκεται στα γραφεία του ΑΣΕΠ. Συγκεκριμένα  η επεξεργασία της προκήρυξης πρόκειται να ολοκληρωθεί στα τέλη Αυγούστου και να αναρτηθεί στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του Proson.gr, η προκήρυξη για του ΕΣΥ, θα περιλαμβάνει περίπου 3.720 θέσεις νοσηλευτών. Ο λόγος που υπήρξε η συγκεκριμένη μείωση οφείλεται στο γεγονός ότι αφαιρέθηκαν οι θέσεις που θα δοθούν στις ειδικές κατηγόριες, όπως προβλέπει ο Ν. 2643/1998.

Ακόμη σημειωθεί ότι στην προκήρυξη για την Υγεία και τους 3.700 νοσηλευτές, υπάρχει πρόβλεψη για αυξημένη μοριοδότηση για όσους δούλεψαν στην περίοδο της πανδημίας.

Το προσχέδιο της προκήρυξης 7Κ/2022 του ΑΣΕΠ

Η προκήρυξη 7Κ/2022 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, 3.720 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς του υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021 ως κατωτέρω:

  • ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ - 493 θέσεις
  • ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ - 2.253 θέσεις
  • ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ  - 974 θέσεις

Οι ενδιαφερόμενοι/ες για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική). Τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα υποβληθούν σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης, κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ αυτής.

Στην Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση (ηλεκτρονική) πρέπει να αναγράφονται με προσοχή και σωστά οι κωδικοί των θέσεων, των τίτλων σπουδών, των πρόσθετων προσόντων και της εντοπιότητας, δεδομένου ότι η επεξεργασία της αίτησης γίνεται μηχανογραφικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ

Δημιουργήστε δωρεάν μητρώο για αίτηση στην προκήρυξη μέσω των υπηρεσιών του Proson.gr

Μπορείτε αυτόματα να πληρώσετε για την ετήσια εγγραφή μέλους στο proson.gr (εφάπαξ 30 ευρώ) ώστε να σας δημιουργήσουμε το Μητρώο ΑΣΕΠ και επιπροσθέτως μπορείτε να πληρώσετε και κατευθείαν για να σας πραγματοποιήσουμε την αίτηση.

  • Βήμα 1ο

Πραγματοποιείται κατάθεση του Ποσού στον IBAN που θα δείτε παρακάτω με αιτιολογία "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ PROSON".

  • Βήμα 2ο

Στέλνετε με email το καταθετήριο σε φωτογραφία στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας (όπως αναγράφεται στην αστυνομική ταυτότητα, με κεφαλαία γράμματα με ελληνικούς & λατινικούς χαρακτήρες), ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση, περιοχή, ταχυδρομικό κώδικα (Τ.Κ) και το πατρώνυμό σας - Στο ίδιο email αναγράφεται την υπηρεσία ή τις υπηρεσίες για τις οποίες πληρώσατε (1,2,3,4,5)

Εφόσον πραγματοποιήσετε τα παρακάτω και τα στοιχεία σας είναι σωστά εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να εξυπηρετήσει και να σας πραγματοποιήσει την δημιουργία του Μητρώου στον ΑΣΕΠ αλλά και την αίτηση σε κάποια προκήρυξη εφόσον ενδιαφέρεστε και εφόσον έχετε πληρώσει το αντίστοιχο αντίτιμο

TEACHERSNET ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ
Τράπεζα Πειραιώς, IBAN: GR74 0171 6390 0066 3914 6914 767

  • Proson.gr
  • E: [email protected] 
  • T: ‪2102209913 (Ώρες επικοινωνίας από 09:00 έως 17:00)

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις