Breaking news

asep aade
A

Επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι πληροφορίες του Proson.gr που ανέφεραν ότι ο γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για τις 822 μόνιμες θέσεις στην ΑΑΔΕ θα διεξαχθεί το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Έτσι σήμερα, η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού ανακοίνωσε ότι  ο γραπτός διαγωνισμός για την πλήρωση συνολικά 822 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Κεντρικού Τομέα Αθηνών και Πειραιά, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων.

Τα εξεταστικά κέντρα, στα οποία θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι, θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ!

Το αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων

ΑΑΔΕ

Πώς θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός

Η εξέταση των μαθημάτων θα γίνει γραπτώς με τη μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών και οι απαντήσεις θα δοθούν σε ειδικά Απαντητικά Φύλλα.

Οι υποψήφιοι θα κληθούν να εξεταστούν σε τρία μαθήματα ή τέσσερα μαθήματα αναλόγως της ειδικότητας για την οποία διαγωνίζονται.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την ΥΛΗ των μαθημάτων που εξετάζονται

Το μάθημα Λεκτικές Δεξιότητες - Κατανόηση Κειμένων είναι κοινό για όλους τους υποψηφίους, ενώ τα υπόλοιπα μαζί με τους συντελεστές βαρύτητας που έχουν κατά την εξέταση είναι τα εξής:

diagonismos aade

Η βαθμολογία

Η βαθμολογία της γραπτής διαδικασίας ορίζεται σε κλίμακα από 1-100 και η βάση της βαθμολογίας είναι πενήντα πέντε (55) μονάδες για κάθε μάθημα και εξήντα (60) μονάδες για τη συνολική βαθμολογία της γραπτής εξέτασης, κάτω της οποίας ο υποψήφιος θεωρείται μη επιτυχών.

Για παράδειγμα έστω ότι υποψήφιος της ΟΜΑΔΑΣ Δ΄ του κλάδου  ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ συγκέντρωσε:

  • 82 μονάδες στο μάθημα Λεκτικές Δεξιότητες το οποίο έχει Σ.Β.: 1
  • 65 μονάδες στο μάθημα Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Διαδικτυακών Εφαρμογών το οποίο έχει Σ.Β.: 2
  • 73 μονάδες στο μάθημα Σχεδιασμός και Διαχείριση Βάσεων Δεδομένων και Επιχειρησιακή Νοημοσύνη το οποίο έχει Σ.Β.: 2.

Στην περίπτωση αυτή η σταθμισμένη συνολική βαθμολογία στη γραπτή εξέταση θα είναι: [(82 Χ 1)+(65 Χ 2)+(73 Χ 2)] / (1+2+2) = (82+130+146) / 5 = 358/5 = 71,60.

Σύμφωνα με το ΑΣΕΠ, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια το πρόγραμμα διεξαγωγής του διαγωνισμού να διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιηθεί κατά το μέγιστο δυνατό η συμμετοχή των υποψηφίων σε περισσότερες από μια Ομάδες Μαθημάτων.

Τα θέματα θα μεταδοθούν ταυτόχρονα στα εξεταστικά κέντρα με το σύστημα Vertical Blanking Internal (V.B.I.) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ή με οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο και ασφαλές μέσο.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις