Breaking news

doctor
A

Αναρτήθηκε σήμερα, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022, η υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου 52167/14-09-2022 εγκύκλιος του υπουργείου Υγείας με θέμα «Ειδική εμπειρία υποψηφίων προκήρυξης 7Κ/2022 του ΑΣΕΠ σε Φορείς του υπουργείου Υγείας καθώς και 4 Πρότυπα Βεβαίωσης Ειδικής Εμπειρίας, κατ΄ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 2 του ν. 4889/2022.

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 7Κ/2022 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πρόσληψη 3.720 μόνιμων νοσηλευτών στα νοσοκομεία όλης της χώρας. Παράλληλα η προκήρυξη προβλέπει και την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας τριών ετών, στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

Οι ειδικότητες που ζητούνται στον διαγωνισμό αφορούν αποκλειστικά προσωπικό των κλάδων: ΠΕ / ΤΕ / ΔΕ Νοσηλευτικής καθώς και ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής. 

Δείτε ΕΔΩ την εγκύκλιο του υπουργείου Υγείας

ΠΡΟΤΥΠΟ 1: ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ Η΄ ΕΚΑΒ

ΠΡΟΤΥΠΟ 2: ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ 3: ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ 4: ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ/ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ Η΄ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (Κ.Α.Α)

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις σχετικά με τα κατωτέρω πρότυπα βεβαιώσεων, παρακαλούμε να απευθύνεστε στις αρμόδιες Υγειονομικές Περιφέρειες.

Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 08:00 το πρωί αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα του ΑΣΕΠ προκειμένου οι υποψήφιοι να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής τους στην πολυαναμενόμενη προκήρυξη για την Υγεία.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων θα «κλείσει» τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ!

Να σημειωθεί ακόμα ότι λόγω του αριθμού των θέσεων και του μεγάλου όγκου του εποχικού προσωπικού που υπηρετεί στα Νοσοκομεία η προκήρυξη αναμένεται να δεχτεί τεράστιο όγκο αιτήσεων. Για το λόγο αυτό το Proson.gr συνιστά στους ενδιαφερόμενους να μην περιμένουν την τελευταία στιγμή για να υποβάλλουν την αίτηση τους.

Πώς θα κάνετε αίτηση

Για να μπορέσετε να κάνετε αίτηση στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ θα πρέπει να κάνετε μητρώο στον ΑΣΕΠ ή να το επικαιροποιήσετε, διαδικασία που είναι σχετικώς χρονοβόρα.

Το μεγαλύτερο εργασιακό site στην Ελλάδα, το proson.gr αναλαμβάνει για εσάς να σας φτιάξει το ΜΗΤΡΩΟ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ εάν κάνετε ετήσια εγγραφή στο Proson.gr (30 ευρώ η ετήσια εγγραφή μέλους) - Με την εγγραφή μέλους παίρνετε 10% έκπτωση στην διεκπεραίωση αιτήσεων στις προκηρύξεις

Δείτε περισσότερα εδώ

Μετά την δημιουργία του Μητρώου ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να κάνει αίτηση στην προκήρυξη που θέλει έχοντας αναλύσει τι ζητάει αυτή (προσόντα, δικαιολογητικά κλπ).

Το Proson.gr αναλαμβάνει για χιλιάδες ενδιαφερόμενους κάθε χρόνο και την πραγματοποίηση της αίτησης στην προκήρυξη.

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ PROSON.GR

Αναλυτικά η προκήρυξη εδώ

Δείτε ακόμα: Η κατανομή των 3.720 θέσεων στα νοσοκομεία όλης της χώρας

Δείτε ακόμα: Όλα τα πτυχία που γίνονται δεκτά

Δείτε ακόμα: Αυτά είναι τα κριτήρια πρόσληψης

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις