Breaking news

asep
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Τρίτη 4 Οκτωβρίου, από το ΑΣΕΠ, τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 3E/2021 για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, 2 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού - Τεχνικού Προσωπικού, στην Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενεργείας (Ε.Ε.Α.Ε.), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίες προκηρύχθηκαν ως εξής:

  • Μία θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Μετρήσεις Ατομικής Δοσιμέτρησης» (Κωδικός Θέσης: 10023)
  • Μία θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Μετρήσεις Συγκέντρωσης Ραδόνιου, Ολικής Α/Β Ακτινοβολίας και Ολόσωμης Ακτινοβολίας» (Κωδικός Θέσης: 10024).

Να σημειωθεί ότι από το ΑΣΕΠ έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων, καθώς και οι πίνακες αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι υποψήφιοι στους πίνακες  αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Οι πίνακες προσληπτέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού Φ.Ε.Κ.

Τα οριστικά αποτελέσματα

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις