Breaking news

διαγωνισμός ΑΣΕΠ ύλη
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, από το ΑΣΕΠ οι αρχικοί πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 5E/2021 του για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, δύο συνολικά θέσεων Ειδικού Επιστημονικού-Τεχνικού Προσωπικού, στο «Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ)», με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στα γνωστικά αντικείμενα «Θαλάσσια Τεχνολογία και Επιστήμη με Εξειδίκευση σε Επιφανειακά και Υποθαλάσσια Μετρητικά Συστήματα» (Κωδικός Θέσης: 10015) και «Θαλάσσια Τεχνολογία και Επιστήμη με Εξειδίκευση στην Επιχειρησιακή Ωκεανογραφία» (Κωδικός θέσης: 10016).

Να σημειωθεί ότι από το ΑΣΕΠ έχουν αναρτηθεί και οι πίνακες αποκλειομένων για τυπικούς λόγους.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στον πίνακα αποκλειομένων για τυπικούς λόγους, εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ενστάσεις

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω αρχικών πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ εντός της ορισθείσας από την Επιτροπή Επιλογής προθεσμίας, από την 6η Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Τρίτη ώρα 8:00 έως και την 12η Δεκεμβρίου 2022, ημέρα  Δευτέρα ώρα 14:00 αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του, ακολουθώντας τη διαδρομή: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → ΕΝΣΤΑΣΗ.

Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων.

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών ενστάσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 - Επιλογή 4), τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 8:00 μέχρι 14:00.

Αρχικοί Πίνακες Κατάταξης και Αποκλειομένων

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις