Breaking news

ασεπ διορισμοι φύλακες
A

Στο πλαίσιο της προκήρυξης 5Ε/2021 του ΑΣΕΠ, εκδόθηκαν και έχουν αναρτηθεί εκ νέου, οι τελικοί προσωρινοί πίνακες κατάταξης, προσληπτέων και αποκλειομένων για τυπικούς λόγους για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, μίας θέσης Ειδικού Επιστημονικού - Τεχνικού Προσωπικού, στο «Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών» (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στο γνωστικό αντικείμενο «Ιχθυολογία/Ιχθυοκομία» [κωδικός θέσης: 10026]. 

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στους τελικούς προσωρινούς πίνακες αποκλειομένων για τυπικούς λόγους εμφανίζονται  μόνο  με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ενστάσεις

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω πινάκων  υποβάλλονται στο Α.Σ.Ε.Π. από την 9η Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Παρασκευή, ώρα 8:00 έως και τη 19η Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του, ακολουθώντας τη διαδρομή: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες→ Ένσταση.

Οι οριστικοί πίνακες κατάταξης, προσληπτέων και αποκλειομένων για τυπικούς λόγους θα προκύψουν μετά την εξέταση τυχόν ενστάσεων.

Επισημαίνεται ότι η ένσταση επιτρέπεται για λόγους νομιμότητας και όχι για την ουσιαστική εκτίμηση της οικείας επιτροπής. Με την ένσταση σε αυτό το στάδιο δεν μπορούν να προβληθούν λόγοι που θα μπορούσαν να έχουν προβληθεί στο προηγούμενο στάδιο.

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών ενστάσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Α.Σ.Ε.Π. ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 - Επιλογή 4), τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 8:00 μέχρι 14:00.

Προσωρινοί πίνακες κατάταξης

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις