Breaking news

asep aade
A

Ανακοινώθηκαν σήμερα, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, από την Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού του ΑΣΕΠ οι πίνακες με τις βαθμολογίες των υποψηφίων που συμμετείχαν στην γραπτή εξέταση στον γραπτό διαγωνισμό 1Γ/2022, για την πλήρωση 822 θέσεων. μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.)

Η βαθμολογία της γραπτής εξέτασης κάθε υποψηφίου προέκυψε από το άθροισμα της σταθμισμένης βαθμολογίας, που συγκέντρωσε στα επιμέρους μαθήματα.

Οι υποψήφιοι, που συγκέντρωσαν την απαιτούμενη βαθμολογία βάσης [πενήντα πέντε (55) μονάδες για κάθε μάθημα και εξήντα (60) μονάδες για τη συνολική βαθμολογία της γραπτής εξέτασης], εμφανίζονται, ανά κατηγορία, στους Αλφαβητικούς πίνακες βαθμολογίας.

Οι υποψήφιοι, που δεν συγκέντρωσαν την απαιτούμενη βαθμολογία βάσης, εμφανίζονται με τον Αριθμό Μητρώου Υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής τους.

Οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να ενημερωθούν για τη βαθμολογία τους, μέσω της ιστοσελίδας του Α.Σ.Ε.Π., αφού προηγουμένως εισέλθουν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του με τα στοιχεία σύνδεσής τους, ακολουθώντας τη διαδρομή: www.asep.gr → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → Αποτελέσματα → Γραπτά-Βαθμολογίες.

Ενστάσεις δεν υποβάλλονται στην παρούσα φάση, αλλά μετά την ανάρτηση των προβλεπόμενων προσωρινών πινάκων στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π.

Οι αλφαβητικοί πίνακες των επιτυχόντων

Οι πίνακες με τους ΜΗ επιτυχόντες

Αυτή είναι η κορυφαία εξ αποστάσεως προετοιμασία με το χαμηλότερο τιμή στην Ελλάδα για τον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που θα γίνει τον Μάρτιο

Στην Ελλάδα ο κορυφαίος φορέας προετοιμασίας για τον Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ είναι ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn ο οποίος προετοιμάζει και μοριοδοτεί κάθε χρόνο πάνω από 40.000 ενήλικες που θέλουν να διορισθούν στο δημόσιο μέσω προκήρυξης, διαγωνισμού και πινάκων ΑΣΕΠ.

Είναι μάλιστα ο μοναδικός φορέας που συνεργάζεται με Δημόσια Πανεπιστήμια και κορυφαίους πανεπιστημιακούς πραγματοποιώντας πανελλαδικά πάνω από 15 μοριοδοτούμενα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Με το ασύγχρονο και εξ αποστάσεως πρόγραμμα διαβάζετε εσείς όποτε θέλετε και λύνετε τα τεστ εσείς όποτε θέλετε!

Το εξ αποστάσεως και ασύγχρονο πρόγραμμα του goLearn έχει για όσους κάνουν αιτήσεις τώρα τη χαμηλότερη τιμή στην Ελλάδα

ΚΑΝΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΤΕ 70% ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΔΩ ΕΩΣ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις