Breaking news

ΑΣΕΠ
A

Το ΑΣΕΠ καλεί νέους υποψηφίους της προκήρυξης 2Κ/2019 του ΑΣΕΠ να υποβάλλουν δικαιολογητικά προκειμένου να καταρτιστούν νέοι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων, για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, 110 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε φορείς του υπουργείου Υγείας, κατ’ εφαρμογή των 192/2022 και 193/2022 αποφάσεων της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Υπενθυμίζουμε ότι στην εν λόγω προκήρυξη υπήρχε «ειδική μοριοδότηση» για όσους είχαν προϋπηρεσία ως επικουρικό προσωπικό στις δομές υγείας. Έπειτα από προσφυγή υποψηφίων στο Συμβούλιο της Επικρατείας η «ειδική μοριοδότηση» κρίθηκε ως αντισυνταγματική και για το λόγο αυτό τώρα το ΑΣΕΠ καλείτε να δημιουργήσει νέους πίνακες κατάταξης.

Υπενθυμίζουμε ακόμα ότι η προκήρυξη 2Κ/2019 προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 1.116 θέσεων, τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Φορείς του υπουργείου Υγείας για την υλοποίηση μεταξύ άλλων του προγράμματος «βοήθεια στο σπίτι».

Η συγκεκριμένη πρόσκληση αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, 110 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε φορείς του υπουργείου Υγείας. Πριν από ένα μήνα περίπου είχε εκδοθεί από το ΑΣΕΠ ακόμα μία πρόσκληση που αφορούσε την κάλυψη 458 θέσεων από απόφοιτους Τεχνολογικής  Εκπαίδευσης.

Πώς υποβάλλονται τα δικαιολογητικά 

Οι υποψήφιοι που καλούνται από το ΑΣΕΠ θα πρέπει να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π., στη διεύθυνση:

ΑΣΕΠ
Υποβολή Αίτησης και Δικαιολογητικών για την Προκήρυξη  2Κ/2019
Κατηγορία ΠΕ
Τ.Θ. 14308
Αθήνα Τ.Κ. 115 10

σε φάκελο μεγέθους Α4, ή σε ειδικό φάκελο Α.Σ.Ε.Π. POST (που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ), τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  1. Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στη διαδικασία.
  2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής.
  3. Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή οι ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους (Παραρτήματα Β΄, Γ΄, Δ΄ και Ε΄ της Προκήρυξης).

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά αρχίζει στις 5 Ιανουαρίου 2023 ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 19 Ιανουαρίου 2023 ημέρα Πέμπτη. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Επισημαίνεται ότι, υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον αναρτημένο στην παρούσα Ανακοίνωση πίνακα και δεν αποστείλουν στο ΑΣΕΠ. την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης υπογεγραμμένης καθώς και τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, αποκλείονται από την περαιτέρω διαδικασία.

Πίνακας υποψηφίων Π.Ε.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις