Breaking news

Υπουργείο Πολιτισμού
A

Νέα προκήρυξη έχει στα «σκαριά» το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού -ΑΣΕΠ- που θα αφορά νέες προσλήψεις τακτικού προσωπικού στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σύμφωνα  με πληροφορίες του Proson.gr

Συγκεκριμένα, η προκήρυξη 4Κ/2022 που επεξεργάζεται αυτή την περίοδο το ΑΣΕΠ θα αφορά 122 μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες του Proson.gr, η νέα αυτή προκήρυξη θα περιλαμβάνει 122 νέες θέσεις εργασίας που θα καλυφθούν αποκλειστικά από προσωπικό Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. 

1.468 μόνιμες προσλήψεις σε Δήμους και Περιφέρειες

Ταυτόχρονα έχει εκδοθεί και η μεγάλη προκήρυξη 13Κ/2021 που αφορά την πλήρωση 1.468 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σε Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού, στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου και στον Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης».

Συγκεκριμένα, η διαδικασία των αιτήσεων για την μεγάλη προκήρυξη των Δήμος αναμένεται να ξεκινήσει την Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου και ώρα 08:00

Δείτε εδώ οδηγίες βήμα - βήμα για το πώς θα κάνετε αίτηση για τις 1.468 θέσεις στους δήμους

Μόνιμες προσλήψεις σε υπουργείου Τουρισμού - Ελληνικό Κτηματολόγιο

Παράλληλα, «τρέχει» και η 12Κ/2021 προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά 101 θέσεις μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Τουρισμού και στο Ελληνικό Κτηματολόγιο Ν.Π.Δ.Δ. 

Πια αναλυτικά, η συγκεκριμένη προκήρυξη αναμένεται να ξεκινήσει να δέχεται αιτήσεις από την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 08:00. 

Οι ειδικότητες που ζητάει αφορούν προσωπικό κλάδων Νομικών, Διοικητικού – Οικονομικού, Μηχανικών, Πληροφορικής, Διοικητικού – Λογιστικού και Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Δείτε περισσότερα εδώ...

Μόνιμες προσλήψεις και στο υπουργείο Περιβάλλοντος

Τέλος, χτες το ΑΣΕΠ απέστειλε στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση την 1K/2022 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά 15 νέες μόνιμες θέσεις στην Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών, η οποία βρίσκεται υπό την εποπτεία του υπουργείου Περιβάλλοντος. 

Οι ειδικότητες που ζητούνται στην 1K/2022 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ αφορούν προσωπικό Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. 

Δείτε εδώ τον πίνακα θέσεων της προκήρυξης...

Πώς θα λάβετε εύκολα μόρια για το ΑΣΕΠ !

Σχεδόν σε όλες τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ μοριοδοτείται πρόσθετα η κατοχή πιστοποιήσεων γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας. Πολλές φορές μάλιστα η κατοχή μίας τέτοιας πιστοποίησης θεωρείται ως απαραίτητο προσόν για να μπορέσει κάποιος υποψήφιος να συμμετάσχει στον εκάστοτε διαγωνισμό.

Τώρα όμως ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2) αναγνωρισμένος από το Υπουργείο Παιδείας, παρέχει εξ αποστάσεως Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Αγγλικών (LTE), την οποία μπορείτε να λάβετε σε λιγότερο από 10 ημέρες!

Μέσω εξετάσεων που διενεργούνται από τον υπολογιστή του σπιτιού σας μπορείτε τώρα να λάβετε άμεσα (έως και σε 2 μόλις ημέρες!)  εύκολα, και οικονομικά, Μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Γλωσσομάθειας Αγγλικών με δια βίου ισχύ για πτυχία B2, C1 ή C2

Δείτε ακόμα: Αυτή είναι η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ

Η Πιστοποίηση Αγγλικών (LTE) είναι αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ και έχει δια βίου ισχύ!

Για να το αποκτήσετε μπορείτε να δώσετε όποτε θέλετε εσείς εξετάσεις μέσω της διαδικασίας ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗΣ, η οποία γίνεται μόνο σε Reading και Listening (ούτε έκθεση, ούτε προφορικά).

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις