Breaking news

Η Τράπεζα της Ελλάδος
A

Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε σήμερα ότι η προβλεπόμενη στην προκήρυξη 11Κ/2021, ειδική πρακτική δοκιμασία, για την πλήρωση μίας θέσης του κλάδου ΠΕ Καλλιτεχνών – Γλυπτών (κωδικός θέσης 401) στην Τράπεζα της Ελλάδας θα εκκινήσει στις 15 Μαρτίου 2023

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 11Κ/2021 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 50 συνολικά θέσεων, τακτικού προσωπικού στο Εθνικό Τυπογραφείο (Προεδρία της Κυβέρνησης) και στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Η Ειδική Πρακτική Δοκιμασία, που προβλέπεται στην προκήρυξη 11Κ/2021, θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση της Ειδικής Πρακτικής Δοκιμασίας θα διεξαχθεί στις 15 και 16 Μαρτίου 2023. Οι καλούμενοι υποψήφιοι έχουν κατανεμηθεί με αλφαβητική σειρά σε δύο  ομάδες των 3 ατόμων και η εξέτασή τους θα γίνει σύμφωνα με το κατωτέρω πρόγραμμα.

Η δεύτερη φάση της Ειδικής Πρακτικής Δοκιμασίας θα διεξαχθεί για το σύνολο των καλουμένων υποψηφίων από 20 έως 24 Μαρτίου 2023 και από 27 έως 31 Μαρτίου 2023.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Twitter για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα εργασιακά νέα!

Ως χώρος διεξαγωγής της πρακτικής δοκιμασίας έχει οριστεί το Ίδρυμα Εκτύπωσης Τραπεζογραμματίων και Αξιών (ΙΕΤΑ) – Νομισματοκοπείο, Λεωφόρος Μεσογείων 341, Χαλάνδρι, T.K. 15231.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να προσέλθουν στον χώρο διεξαγωγής της πρακτικής δοκιμασίας το αργότερο έως την προκαθορισμένη ώρα προσέλευσης ανά ημέρα εξέτασης.

Την ημέρα της πρακτικής δοκιμασίας οι υποψήφιοι οφείλουν να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο παραστατικό της ταυτοπροσωπίας, που να φέρει φωτογραφία. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στον χώρο της εξέτασης σε υποψήφιους για τους οποίους δεν θα μπορεί να γίνει ταυτοποίηση.

Δεν επιτρέπονται βιβλία, γραπτές σημειώσεις, ηλεκτρονικές συσκευές ή ηλεκτρονικά μέσα αποθήκευσης (usb stick).

Κατά τη διάρκεια παραμονής των υποψηφίων στην αίθουσα εξέτασης, τα κινητά τηλέφωνα πρέπει να είναι απενεργοποιημένα και τοποθετημένα στο πάτωμα, δίπλα στο κάθισμα του κατόχου τους.

Απαγορεύεται η συνοδεία των υποψηφίων από συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα κατά την είσοδο και παραμονή τους στο κτίριο του Ιδρύματος Εκτύπωσης Τραπεζογραμματίων και Αξιών (ΙΕΤΑ) - Νομισματοκοπείο.

Επισήμανση: Για τη δοκιμασία της δημιουργίας γύψινου ανάγλυφου προπλάσματος, οι υποψήφιοι θα χρησιμοποιήσουν τα δικά τους εργαλεία γλυπτικής. Επιτυχόντες της Ειδικής Πρακτικής Δοκιμασίας θα θεωρηθούν οι υποψήφιοι των οποίων η επίδοση θα κριθεί επιτυχής και στις δύο φάσεις της.

Προκειμένου να εξοικειωθούν οι υποψήφιοι με τη διαγωνιστική διαδικασία και τον χώρο της εξέτασης, η Ειδική Επιτροπή Πρακτικής Δοκιμασίας θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 και ώρα 10:00 π.μ. ενημερωτική συνάντηση με όσους από αυτούς το επιθυμούν, στο Ίδρυμα Εκτύπωσης Τραπεζογραμματίων και Αξιών (ΙΕΤΑ) – Νομισματοκοπείο, Λεωφόρος Μεσογείων 341, Χαλάνδρι, T.K. 15231.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα των δύο φάσεων της Ειδικής Πρακτικής Δοκιμασίας

Για περαιτέρω διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία της Ειδικής Επιτροπής Πρακτικής Δοκιμασίας (τηλ. 213-1319613, [email protected]).

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις