Breaking news

ΑΣΕΠ
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Τρίτη 14 Μαρτίου, από το ΑΣΕΠ οι αρχικοί πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 1Ε/2022για την πλήρωση 4 συνολικά θέσεων Ελεγκτών Ιατρών με θητεία τριών ετών που μπορεί να ανανεώνεται, ειδικότητας Παθολόγου ή Γενικής Ιατρικής. Ειδικότερα τα αποτελέσματα που εκδόθηκαν σήμερα αφορούν τέσσερις θέσεις:

  • Στο Ελεγκτικό Συνέδριο (1 θέση με κωδικό 10002)
  • Στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου (1 θέση με κωδικό 10003)
  • Στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (2 θέσεις με κωδικό 10004)

Να σημειωθεί ότι από το ΑΣΕΠ έχουν αναρτηθεί οι αρχικοί πίνακες κατάταξης αλλά και αποκλειομένων των παραπάνω θέσεων, για τυπικούς λόγους

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι υποψήφιοι στον Αρχικό πίνακα αποκλειομένων για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ενστάσεις

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ., εντός της ορισθείσας από την Επιτροπή Επιλογής προθεσμίας, από την Τετάρτη 15.03.2023 (ώρα 08:00) έως και την Τρίτη 21.03.2023 (ώρα 15:00), αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ, ακολουθώντας τη διαδρομή: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → Ένσταση.

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο είκοσι ευρώ (20€), άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλλει το παράβολο, το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».

Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων.

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών ενστάσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 - Επιλογή 4), τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 8:00 μέχρι 14:00.

Οι αρχικοί πίνακες κατάταξης και αποκλειομένων

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις