Breaking news

Θέσεις εργασίας
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Τετάρτη 5 Ιουλίου, από το ΑΣΕΠ  και αναρτήθηκαν από το ΑΣΕΠ οι προσωρινοί πίνακες της προκήρυξης 6Ε/2021, για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, μίας θέσης Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στην «Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) (Ανεξάρτητη Αρχή)» στο γνωστικό αντικείμενο: Πληροφορική (κωδικός θέσης: 10001).

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξης 6Ε/2021 του ΑΣΕΠ αφορά την πλήρωση, συνολικά 11 θέσεων, σε πέντε φορείς του Δημοσίου και συγκεκριμένα στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, το Συνήγορο του Πολίτη, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, το υπουργείο Εσωτερικών και την ΕΛ.ΣΤΑΤ.

 Να σημειωθεί ότι από το ΑΣΕΠ έχουν δημοσιευθεί τόσο οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των επιτυχόντων όσο και των αποκλειομένων υποψηφίων, για τυπικούς λόγους.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στους προσωρινούς πίνακες αποκλειομένων για τυπικούς λόγους, εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Οι τελικοί προσωρινοί πίνακες κατάταξης θα προκύψουν μετά τη διενέργεια της ατομικής συνέντευξης των υποψηφίων.

Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις