Breaking news

Θέσεις εργασίας
A

«Αγώνα δρόμου» δίνει το ΑΣΕΠ για να προλάβει να στείλει στο Εθνικό Τυπογραφείο, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, την πολυαναμενόμενη προκήρυξη 3ΓΒ/2023, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά στους επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού, που διεξήχθη τον Μάρτιο. Πιο συγκεκριμένα, πηγές του ΑΣΕΠ αναφέρουν στο proson.gr, πως γίνεται μία τεράστια προσπάθεια για να φύγει ο διαγωνισμός για το Τυπογραφείο μέχρι και την Παρασκευή. Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρξουν δυσκολίες ή καθυστερήσεις, η προκήρυξη θα «φύγει» σίγουρα εντός της επόμενης εβδομάδας. 

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η εν λόγω προκήρυξη θα περιέχει πάνω από 4.000 θέσεις για απόφοιτους του κλάδου ΠΕ. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του proson.gr, θα περιέχει 4.282 θέσεις, κατανεμημένες σε δημόσιους φορείς σε όλη την Ελλάδα. 

Από τη στιγμή που η 3ΓΒ/2023 φύγει για το Τυπογραφείο θα χρειαστούν λίγες ημέρες για να λάβει ΦΕΚ, στο οποίο θα καθορίζονται και οι ημερομηνίες των αιτήσεων. Οι αιτήσεις αναμένεται να τρέξουν μέσα στον Δεκέμβριο και για τον λόγο αυτό οι υποψήφιοι θα πρέπει να βιαστούν προκειμένου να λάβουν όλα τα απαραίτητα πρόσθετε προσόντα. 

Πότε έρχεται 2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός (Ύλη, Πρόγραμμα, χιλιάδες οι νέοι διορισμοί)

Ο 2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για τις νέες χιλιάδες θέσεις στο δημόσιο μονίμων όλων των Πτυχίων ΑΕΙ - ΤΕΙ έρχεται το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα σε περίπου ένα χρόνο θα πραγματοποιηθεί.

;Όλη την ύλη και την προετοιμασία μαζί με όλα τα tests και τα παλαιά θέματα μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Πώς θα κάνετε αίτηση στις προκηρύξεις - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΣΕΠ - Τα αναλαμβάνει για εσάς το Proson.gr

Για να μπορέσετε να κάνετε αίτηση στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ θα πρέπει αρχικά να δημιουργήσετε το μητρώο σας ή και να το επικαιροποιήσετε. Αφού ολοκληρώσετε το Μητρώο σας, θα πρέπει να προχωρήσετε στην ηλεκτρονική αίτηση. 

Προσοχή! Πριν προχωρήσετε στην ηλεκτρονική αίτηση θα πρέπει να έχετε «τσεκάρει» ότι διαθέτετε όλα τα απαραίτητα τυπικά και πρόσθετα προσόντα που ζητάει η εκάστοτε προκήρυξη, 

Εάν η διαδικασία αυτή σας φαίνεται χρονοβόρα ή έχετε άγχος μην κάνετε κάποιο λάθος, μπορείτε να απευθυνθείτε στο proson.gr για να 

​ ​ ​
​ ​
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις