Breaking news

Θάνος Παπαϊωάννου - πρόεδρος ΑΣΕΠ
A

Μέσω των social media, ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ κ. Θάνος Παπαϊωάννου, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού που έχουν σκοπό να δηλώσουν συμμετοχή στην 3ΓΒ/2023 προκήρυξη, η οποία έφυγε σήμερα για το Εθνικό Τυπογραφείο. 

Ο κ. Παπαϊωάννου δεν έγραψε το μήνυμα του για να πει «καλή επιτυχία», αλλά για να συμβουλέψει τους υποψηφίους να ανατρέξουν και να διαβάσουν την προκήρυξη πριν ακόμη αρχίσει η υποβολή των αιτήσεων, καθώς και να επιλέξουν με ιδιαίτερη προσοχή ποιες από τις θέσεις πράγματι επιθυμούν, με βάση το αντικείμενο, την υπηρεσία και τις γεωγραφικές παραμέτρους. 

Να θυμίσουμε ότι η προκήρυξη 3ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση 4.276 μόνιμων θέσεων στο Δημόσιο, αποκλειστικά από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού, του κλάδου ΠΕ.

Δείτε ΕΔΩ την 3ΓΒ/2023 προκήρυξη του ΑΣΕΠ

Το μήνυμα του προέδρου του ΑΣΕΠ

«Έφυγε προ ολίγου για το Εθνικό Τυπογραφείο η 3γβ/2023, δηλαδή η προκήρυξη για τους υποψηφίους πανεπιστημιακής εκπαίδευσης που πέρασαν τη βάση στον μεγάλο γραπτό διαγωνισμό.

910 σελίδες, 192 φορείς. Τώρα ελπίζω να αντιλαμβάνεστε γιατί πήρε τόσο χρόνο, αφού χρειάσθηκε πολυμερής συνεργασία μεταξύ τόσων φορέων.

Συμβουλή προς τους υποψηφίους: 
-  Ανατρέξετε στην προκήρυξη  πριν ακόμη αρχίσει η υποβολή των αιτήσεων 
- επιλέξτε με ιδιαίτερη προσοχή ποιες από τις θέσεις (για τις οποίες βέβαια έχετε τα κατάλληλα πτυχία και άλλα τυπικά προσόντα) πράγματι επιθυμείτε με βάση το αντικείμενο, την υπηρεσία και τις γεωγραφικές παραμέτρους. 

Εάν αρχίστε να το σκέφτεστε την ώρα που συμπληρώνετε ηλεκτρονικά την αίτηση,  ή ακόμη εάν δηλώσετε άπειρο αριθμό θέσεων που κατά βάθος ξέρετε ότι δεν σας ταιριάζουν ή δεν θα πάτε γιατί είναι πολύ μακριά, θα ταλαιπωρηθείτε κατά την υποβολή της αίτησης και θα ταλαιπωρήσετε και τους συνυποψηφίους σας. Πάνω από όλα,  θα επιμηκύνετε τον χρόνο πραγμάτωσης των προσλήψεων αφού θα  έχουμε αλλεπάλληλες αναπληρώσεις».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις