Breaking news

ΑΣΕΠ 9Κ/2022: Λήγουν οι ενστάσεις για 104 μόνιμες θέσεις στον e-ΕΦΚΑ
A

Τελευταία ευκαιρία έχουν μέχρι σήμερα, Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 14:00, οι υποψήφιοι της προκήρυξης 9Κ/2022 του ΑΣΕΠ, για να υποβάλλουν τις ενστάσεις τους για 104 μόνιμες θέσεις στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ).

Υπενθυμίζεται πως οι θέσεις αφορούν απόφοιτους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στον φορέα του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής απευθείας στο ΑΣΕΠ, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.
Ένσταση για την Προκήρυξη 9Κ/2022
Κατηγορία: Π.Ε.
T.Θ. 14308 Αθήνα
Τ.Κ. 11510

Δεκτή επίσης γίνεται και η υποβολή ένστασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: [email protected].

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο 20€, άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr), μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».

Δείτε εδώ τα προσωρινά αποτελέσματα ΠΕ

Η προκήρυξη 9Κ/2022

Υπενθυμίζεται πως η εν λόγω προκήρυξη προέβλεπε την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 173 θέσεων, μόνιμου προσωπικού στον e-ΕΦΚΑ.

Στην προκήρυξη ζητείται προσωπικό Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να συμμετάσχουν και απόφοιτοι λυκείου.

Οι ειδικότητες της εν λόγω προκήρυξης ήταν οι εξής:

Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης

  • ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού
  • ΠΕ Μηχανικών
  • ΠΕ Πληροφορικής

Τεχνολογικής Εκπαίδευσης

  • ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού
  • ΤΕ Μηχανικών
  • ΤΕ Πληροφορικής

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

  • ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις