Breaking news

INTIME
A

Τις 45.000 έχουν φτάσει οι αιτήσεις για την προκήρυξη 5Κ/2023 του ΑΣΕΠ, που πήραν παράταση για τέσσερις ώρες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του proson.gr.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ ότι οι αιτήσεις για την εν λόγω προκήρυξη, που θα έληγαν σήμερα, Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, στις 2 το μεσημέρι, παρατείνονται μέχρι τις 6 το απόγευμα, καθώς παρατηρήθηκαν προβλήματα στην ειδική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής. 

Σημειώνεται ότι μέσω της προκήρυξης 5Κ/2023, θα πραγματοποιηθούν συνολικά 775 προσλήψεις στα δημόσια νοσοκομεία της χώραςΟι θέσεις εργασίας αφορούν σε αποφοίτους Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να συμμετάσχουν όσοι διαθέτουν απολυτήριο λυκείου και γυμνασίου αντίστοιχα. 

Οι προσλήψεις απευθύνονται σε ειδικότητες όπως βοηθών ιατρικών και βιολογικών εργαστηρίων, βοηθών νοσηλευτών, διοικητικού - λογιστικού προσωπικού, οδηγών, πληροφορικής, εργατών, τραπεζοκόμων και προσωπικού καθαριότητας.

Δείτε το ΦΕΚ, εδώ.

Ειδικότητες 

Οι ειδικότητες για την παρούσα προκήρυξη είναι οι ακόλουθες: 

  1. ΔΕ Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών εργαστηρίων 
  2. ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών 
  3. ΔΕ Βοηθών Φαρμακείου
  4. ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού
  5. ΔΕ Κλιβανιστών Απολυμαντών Αποστειρωτών
  6. ΔΕ Οδηγών
  7. ΔΕ Πληροφορικής 
  8. ΔΕ Πληροφορικής ΕΙΔ. ΔΕ Προσωπικού Η/Υ
  9. ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων
  10. ΔΕ Προσωπικού Εστίασης ΕΙΔ. ΔΕ Μαγείρων 
  11. ΔΕ Τεχνικού ΕΙΔ. ΔΕ Δομικών Έργων 
  12. ΔΕ Τεχνικού ΕΙΔ. ΔΕ Ηλεκτρολόγων
  13. ΔΕ Τεχνικού ΕΙΔ. ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών
  14. ΔΕ Τεχνικού ΕΙΔ. ΔΕ Θερμαστών
  15. ΔΕ Τεχνικού ΕΙΔ. ΔΕ Μηχανολόγων**(ΙΔΟΧ)
  16. ΔΕ Τεχνικού ΕΙΔ. ΔΕ Μηχανοτεχνιτών Συντηρητών Μηχανών Εσωτερικής Καύσης (ΜΕΚ)
  17. ΔΕ Τεχνικού ΕΙΔ. ΔΕ Ξυλουργών 
  18. ΔΕ Τεχνικού ΕΙΔ. ΔΕ Τεχνικών Ιατρικών Αερίων
  19. ΔΕ Τεχνικού ΕΙΔ. ΔΕ Τεχνιτών Αλουμινίου
  20. ΔΕ Τεχνικού ΕΙΔ. ΔΕ Υδραυλικών 
  21. ΔΕ Τεχνικού ΕΙΔ. ΔΕ Ψυκτικών
  22. ΔΕ Τεχνικού Ιατρικών Οργάνων 
  23. ΔΕ Τηλεφωνητών
  24. ΔΕ Χειριστών Εμφανιστών Ακτινολογικών Εργαστηρίων 
  25. ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού ΕΙΔ. ΥΕ Βοηθών Θαλάμου
  26. ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού ΕΙΔ. ΥΕ Μεταφορέων Ασθενών 
  27. ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού ΕΙΔ. ΥΕ Τραυματιοφόρεων
  28. ΥΕ Επιμελητών Κλητήρων
  29. ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων 
  30. ΥΕ Προσωπικού Εστίασης ΕΙΔ. ΥΕ Τραπεζοκόμων
  31. ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Εσωτερικών Χώρων ΕΙΔ. ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Μονάδων Υγείας.

Διαβάστε αναλυτικά τον πίνακας θέσεων εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Proson.gr στο facebook, στο threads, στο twitter και στο viber, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για όλους τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ. 

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα - Προλάβετε να αποφύγετε τους «κόφτες»

Υπενθυμίζεται πως πρόσθετο τυπικό προσόν διορισμού για πολλές θέσεις στις παραπάνω προκηρύξεις θεωρούνται η γνώση της αγγλικής γλώσσας καθώς και η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, και γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

Πώς θα προλάβετε να πάρετε την Πιστοποίηση Αγγλικών - Μόνο ένας τρόπος υπάρχει

Ο μόνος τρόπος να προλάβετε στην Ελλάδα να πάρετε Εύκολα και άμεσα (ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ) πριν κλείσουν οι αιτήσεις την Πιστοποίηση Αγγλικών για τα νοσοκομεία είναι η πολύ εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών της goLearn

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ 95 ΕΥΡΩ μπορείτε να πάρετε το Proficiency ή το Lower για την προκήρυξη των Νοσοκομείων

Από το σπίτι σας εύκολα (Πλήρως αναγνωρισμένη και με ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΙΣΧΥ)

Μόνο στην golearn προλαβαίνετε να πάρετε την Πιστοποίηση Υπολογιστών άμεσα και ΕΥΚΟΛΑ

Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ για την προκήρυξη μπορείτε να λάβετε πολύ ΕΥΚΟΛΑ την πιστοποίηση γνώσης ηλεκτρονικού υπολογιστή 

Λάβετε το ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ της Πιστοποίησης Υπολογιστών ELIC εύκολα και ευέλικτα  (Μόνο 85 ευρώ) σε 2 μόλις ημέρες

Έρχονται 3.712 προσλήψεις στα νοσοκομεία 

Ακόμα, έρχονται συνολικά 3.712 προσλήψεις στα νοσοκομεία. Ειδικότερα, στο «τραπέζι» του ΑΣΕΠ βρίσκεται και επισήμως ο επόμενος μεγάλος διαγωνισμός για τα νοσοκομεία, στον οποία θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο απόφοιτοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η νέα προκήρυξη για τα νοσοκομεία θα περιέχει 817 θέσεις εργασίας, τις οποίες θα μπορούν να διεκδικήσουν απόφοιτοι Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το ΑΣΕΠ έχει έτοιμοι το προσχέδιο του διαγωνισμού και το έχει αποστείλει στο υπουργείο Υγείας, το οποίο είναι αυτό που θα δώσει το τελικό «οκ» για την έναρξη της διαδικασίας και την αποστολή της προκήρυξης στο Εθνικό Τυπογραφείο. 

Οι 817 προσλήψεις στα νοσοκομεία θα γίνουν εκτός γραπτού διαγωνισμού, με σύστημα μοριοδότησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εν λόγω προκήρυξη θα μοριοδοτείται και η ειδική εμπειρία των υποψηφίων, καθώς στόχος του υπουργείο είναι να δοθεί προτεραιότητα σε όσους υπηρέτησαν στα νοσοκομεία την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού. Αποτελεί εξάλλου δέσμευση της κυβέρνησης, ήδη από το 2020 και το 2021, η μονιμοποίηση όσων στήριξαν το ΕΣΥ. 

Επίσης, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, αναμένεται δημοσιεύσει το ΑΣΕΠ την προκήρυξη για 2.145 μόνιμες προσλήψεις νοσηλευτών στα νοσοκομεία, μετά από σχετική απόφαση που υπογράφηκε την περασμένη Πέμπτη, από τον υπουργό Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Ειδικότερα, η απόφαση αφορά στην έκδοση προκήρυξης από το ΑΣΕΠ, θα αφορούν τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) στα νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ).  

Σημειώνεται ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα προκηρυχθούν πάνω από 750 θέσεις ειδικευμένων ιατρών κλάδου ΕΣΥ όλων των ειδικοτήτων και βαθμών στο σύνολο της χώρας, με σκοπό να ενισχυθεί το δημόσιο σύστημα υγείας.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις