Breaking news

εργασία
A

Στο ΦΕΚ δημοσιεύθηκε η χθεσινή ανακοίνωση του ΑΣΕΠ, με το οποίο καλούνται οι υποψήφιοι της προκήρυξης 3ΓΒ/2023, να ελέγξουν εκ νέου τις αιτήσεις τους, καθώς προέκυψε τεχνικό πρόβλημα κατά την αποθήκευση ορισμένων ηλεκτρονικών αιτήσεων υποψηφίων της συγκεκριμένης προκήρυξης.

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω προκήρυξη αφορά στην πλήρωση, συνολικά 4.276 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, επιτυχόντων του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού σε φορείς του δημοσίου.

Ως εκ τούτου, καλούνται οι υποψήφιοι που διαπιστώνουν ότι στην αίτηση που υπέβαλαν έως την την 24η Ιανουαρίου, οπότε έληξαν οι αιτήσεις για την προκήρυξη, να ελέγξουν εάν οι προτιμήσεις είναι ίδιες από αυτές που είχαν καταχωρίσει.

Εάν οι υποψήφιοι διαπιστώσουν ότι οι προτιμήσεις τους (κωδικοί θέσεων) στην ενότητα «Θέσεις προτίμησης υποψηφίου» είναι αυτές που είχαν δηλώσει στην αρχική αίτηση συμμετοχής τους, δε χρειάζεται να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Ωστόσο, σε περίπτωση που οι υποψήφιοι διαπιστώσουν ότι οι προτιμήσεις τους (κωδικοί θέσεων) είναι διαφορετικές από τις αρχικά δηλωθείσες, παρακαλούνται όπως ακολουθήσουν τα ακόλουθα βήματα.

Για τους υποψηφίους που θα ακολουθήσουν τα εν λόγω βήματα, επισημαίνεται  ότι οι προτιμήσεις (κωδικοί θέσεων) που έχουν ήδη καταχωριστεί ηλεκτρονικά μέσω της αρχικής αίτησής τους έως 24 Ιανουαρίου 2024 (ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής της Προκήρυξης 3ΓΒ/2023), καθώς και τα τυχόν αρχεία pdf, θα αντικατασταθούν στο σύνολό τους με το pdf αρχείο προτιμήσεων της αίτησης «3ΓΒ/2023 Προτιμήσεις». Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε άλλο αρχείο πέραν του pdf αρχείου προτιμήσεων δε λαμβάνεται υπόψη.

Σε περίπτωση μη υποβολής αίτησης «3ΓΒ/2023 Προτιμήσεις» ισχύουν οι αρχικά δηλωθείσες προτιμήσεις (κωδικοί θέσεων).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων αρχίζει από την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου και ώρα 08:00 το πρωί και λήγει την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 και ώρα 14:00 το μεσημέρι. Με την αίτηση δεν απαιτείται η υποβολή παραβόλου. 

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να δημιουργήσουν την ηλεκτρονική αίτηση με τίτλο «3ΓΒ/2023 Προτιμήσεις» όπου θα συμπληρώσουν εκ νέου σε αρχείο pdf την ενότητα «Θέσεις προτίμησης υποψηφίου» με τις προτιμήσεις τους (κωδικοί θέσεων) και τα αντίστοιχα μοριοδοτούμενα προσόντα. Με την υποβολή της αίτησης «3ΓΒ/2023 Προτιμήσεις» οι προτιμήσεις που έχουν καταχωριστεί ηλεκτρονικά στην αίτηση 3ΓΒ/2023 στην ενότητα «Θέσεις προτίμησης υποψηφίου» καθώς και στο pdf αρχείο προτιμήσεων που τυχόν είχαν οι υποψήφιοι επισυνάψει, θα αντικατασταθούν στο σύνολό τους με το pdf αρχείο προτιμήσεων της αίτησης «3ΓΒ/2023 Προτιμήσεις».

Σημειώνεται ότι οποιοδήποτε άλλο αρχείο πέραν του αρχείου προτιμήσεων δε λαμβάνεται υπόψη.

Διαβάστε αναλυτικά το ΦΕΚ, εδώ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις