Breaking news

Θέσεις εργασίας
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Τετάρτη 27 Μαρτίου, τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 1Κ/2021 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση μίας θέσης τακτικού προσωπικού του κλάδου - ειδικότητας ΠΕ Περιβάλλοντος / Χημικός Ναυτιλίας, στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (υπουργείο Εθνικής Άμυνας), χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, από επιλαχόντες της με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην ανωτέρω προκήρυξη.

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω θέση παραμένει κενή δεδομένου ότι όλοι οι επιλαχόντες του εν λόγω κλάδου δε διαθέτουν, σύμφωνα με τα οριζόμενα από την προκήρυξη, τα τυπικά προσόντα πρόσληψης.

Η κατάρτιση του πίνακα απορριπτέων πραγματοποιήθηκε ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων και κριτηρίων των επιλαχόντων της προκήρυξης 1Κ/2021 του ΑΣΕΠ, του κλάδου - ειδικότητας ΠΕ Περιβάλλοντος / Χημικός Ναυτιλίας (κωδ. θέσης 403), βάσει των δικαιολογητικών που είχαν υποβάλει οι υποψήφιοι στην ως άνω διαδικασία και με τη σειρά που είχαν στους πίνακες κατάταξης του εν λόγω κλάδου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προκήρυξη.

Επιπρόσθετα, διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ο πίνακας απορριπτέων

Ενστάσεις

Κατά του πίνακα επιτρέπεται η άσκηση ενστάσεως. H άσκηση της ενστάσεως γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής απευθείας στο ΑΣΕΠ, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.
Ένσταση για την Προκήρυξη 1Κ/2021
Κατηγορία: Π.Ε. -  ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ
T.Θ. 14308 Αθήνα
Τ.Κ. 11510

Δεκτή επίσης γίνεται και η υποβολή ένστασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: [email protected]

προθεσμία υποβολής των ενστάσεων ορίζεται από την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 έως και τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024.

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο 20,00 ευρώ άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».

Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις