Breaking news

ΑΣΕΠ
A

Αναρτήθηκαν σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου, τα αποτελέσματα της πρακτικής δοκιμασίας ορθοφωνίας για την πλήρωση 92 θέσεων ΠΕ Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ) και 9 θέσεων ΤΕ Πληροφοριών Πτήσεων (AFISO) στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), υπηρεσία τουυπουργείο Υποδομών και Μεταφορών,  ανοίγοντας έτσι το δρόμο για τους πρώτους διορισμούς του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ.

Σημειώνεται ότι οι μη επιτυχόντες υποψήφιοι καθώς και αυτοί που δεν προσήλθαν στην πρακτική δοκιμασία, εμφανίζονται μόνο με τον Αριθμό Μητρώου Υποψηφίου,  ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ενστάσεις κατά του αποτελέσματος της πρακτικής δοκιμασίας δεν επιτρέπονται.

Τα αποτελέσματα

1ΓΒ/2023: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΡΘΟΦΩΝΙΑΣ_ΠΕ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

1ΓΒ/2023: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΡΘΟΦΩΝΙΑΣ_ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ

Η προκήρυξη 1ΓΒ/2023

Υπενθυμίζεται πως οι εξετάσεις διενεργήθηκαν στο πλαίσιο της προκήρυξης 1ΓΒ/2023,  η οποία είναι η πρώτη προκήρυξη που «έτρεξε» αποκλειστικά για τους επιτυχόντες του πρώτου πανελληνίου γραπτού διαγωνισμού. Συνολικά προβλέπει 141 μόνιμες προσλήψεις στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, από απόφοιτους Πανεπιστημιακής (ΠΕ) και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ). 

Μείνετε συντονισμένοι στο Proson.gr στο facebook, στο twitter, στο threads και στο viber, ώστε να ενημερώνεστε εγκαίρως αλλά κυρίως έγκυρα για όλες τις εξελίξεις στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις