Breaking news

Επιθεώρηση Εργασίας
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου, από το ΑΣΕΠ, οι οριστικοί πίνακες κατάταξης για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, 4 θέσεων τακτικού προσωπικού, στην Ανεξάρτητη Αρχή «Επιθεώρηση Εργασίας», χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, από επιλαχόντες της προκήρυξης 3Κ/2019, με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην ανωτέρω προκήρυξη.

Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα που εκδόθηκαν σήμερα από το ΑΣΕΠ αφορούν υποψήφιους του κλάδου - ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού. 

Από το ΑΣΕΠ έχουν αναρτηθεί  οι οριστικοί πίνακες διοριστέων, κατάταξης αλλά και απορριπτέων υποψηφίων.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 3Κ/2019 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 76 θέσεων, τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου όλων των κλάδων Εκπαίδευσης σε 8 φορείς του δημοσίου και συγκεκριμένα:

  1. Στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ, πλέον ΔΥΠΑ)
  2. Στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ)
  3. Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Κράτους
  4. Στην Ιερά Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας
  5. Στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (Υπουργείο Υγείας)
  6. Στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης
  7. Στο Επιμελητήριο Λακωνίας
  8. Στην Ελληνική Στατιστική Αρχή

3Κ/2019 Τα οριστικά αποτελέσματα από επιλαχόντες 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις