Breaking news

εργασία
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Δευτέρα, από το ΑΣΕΠ, οι προσωρινοί πίνακες διοριστέων, κατάταξης και απορριπτέων για προσλήψεις στο υπουργείο Εξωτερικών, μέσω της προκήρυξης 3Κ/2021.

Πρόκειται για την πλήρωση τεσσάρων θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ Διοικητικού Προξενικού, χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, από επιλαχόντες της Προκήρυξης 3Κ/2021.

Η κατάρτιση των πινάκων πραγματοποιήθηκε ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων και κριτηρίων των επιλαχόντων της Προκήρυξης 3Κ/2021, με βάση τη σειρά που είχαν στους πίνακες κατάταξης του αντίστοιχου κλάδου.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ενστάσεις 

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των προσωρινών πινάκων ορίζεται από αύριο, Τρίτη 3 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου.

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής απευθείας στο ΑΣΕΠ, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.
Ένσταση για την Προκήρυξη 3Κ/2021
Κατηγορία: Π.Ε. ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ
T.Θ. 14308 Αθήνα
Τ.Κ. 11510

Δεκτή επίσης γίνεται και η υποβολή ένστασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: [email protected].

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο 20 ευρώ, άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr), μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».

Προσωρινά αποτελέσματα ΠΕ

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 3Κ/2021 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 50 θέσεων, τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο υπουργείο Εξωτερικών.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις