Breaking news

ΑΣΕΠ
A

Εκδόθηκαν και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ οι τελικοί προσωρινοί πίνακες κατάταξης, προσληπτέων και αποκλειομένων υποψηφίων για τυπικούς λόγους στο πλαίσιο της προκήρυξης 1Ε/2023 για την επιλογή 22 μελών στην Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΔΗΣΥ) με πενταετή θητεία.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στους τελικούς προσωρινούς πίνακες αποκλειομένων για τυπικούς λόγους, εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Οι ενστάσεις

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω πινάκων υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ από την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου και ώρα 08:00 έως και την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 ώρα 14:00, ακολουθώντας τη διαδρομή: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → ΕΝΣΤΑΣΗ.

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο 20€, άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλλει το παράβολο, το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr), μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».

Οι οριστικοί πίνακες κατάταξης, προσληπτέων και αποκλειομένων για τυπικούς λόγους θα προκύψουν μετά την εξέταση τυχόν ενστάσεων.

Δείτε τους τελικούς προσωρινούς πίνακες ΕΔΩ

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις