Breaking news

nipiagwgos
A

Ο Δήμος Τυρνάβου ανακοίνωσε την πρόσληψη 15 ατόμων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου έως και τη λήξη του σχολικού έτους, με δυνατότητα ανανέωσης της σύμβασης ή παράτασης.

Οι θέσεις εργασίας απευθύνονται σε νηπιαγωγούς, βρεφονηπιοκόμους, βοηθούς βρεφονηπιοκόμων, μάγειρες και προσωπικό καθαριότητας.

Αναλυτικά όλες οι σχετικές πληροφορίες παρακάτω: 

Οι θέσεις εργασίας στο Δήμο Τύρναβου

  • ΠΕ Νηπιαγωγοί (1 θέση)
  • ΤΕ Βρεφονηπιοκόμοι (5 θέσεις)
  • ΔΕ Βοηθοί Βρεφονηπιοκόμων (3 θέσεις)
  • ΔΕ Μαγείρων (3 θέσεις)
  • ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας (3 θέσεις)

Τα Απαραίτητα Δικαιολογητικά

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εµπειρίας τους οφείλουν να υποβάλουν είτε ηλεκτρονικά είτε ταχυδροµικά όλα τα απαιτούµενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτηµα ανακοινώσεων Συµβάσεων εργασίας Ορισµένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά, σύµφωνα µε τα οριζόµενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου Ι του ανωτέρω Παραρτήµατος, εκτός από την Υπεύθυνη ∆ήλωση του ν. 1599/1986 που αναφέρεται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ I, «ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ», στοιχείο 2. του Παραρτήµατος αυτού. 

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόµενοι/ες καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2∆Ε/ΥΕ και να την υποβάλουν µαζί µε τα
απαιτούµενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά ([email protected]), είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: ∆ήµος Τυρνάβου, Σταύρου Καράσσου αρ. 1 ΤΚ 40100, απευθύνοντάς την στο Τµήµα ∆ιοικητικών Υπηρεσιών, Γραφείο Προσωπικού, υπόψιν κας Σκρίµπα Αικατερίνης (τηλ. επικοινωνίας: 2492350126, 2492350127).

Το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συµµετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εµφανίζεται υπογεγραµµένη, µε φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η κατάταξη των υποψηφίων 

Αφού η υπηρεσία µας επεξεργαστεί τις αιτήσεις των υποψηφίων, τους κατατάσσει σε πίνακες κατάταξης κατά κατηγορία, κλάδο ή ειδικότητα και κατά φθίνουσα σειρά βαθµολογίας, βάσει των κριτηρίων του νόµου (όπως αναλυτικά αναφέρονται στο Παράρτηµα της ανακοίνωσης). Η κατάταξη των υποψηφίων, βάσει της οποίας θα γίνει η τελική επιλογή για την πρόσληψη µε σύµβαση εργασίας ορισµένου χρόνου, πραγµατοποιείται ως εξής:

1. Προηγούνται στην κατάταξη οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα κύρια προσόντα της ειδικότητας και ακολουθούν οι έχοντες τα επικουρικά (Α΄, Β΄ επικουρίας κ.ο.κ.).
2. Η κατάταξη µεταξύ των υποψηφίων που έχουν τα ίδια προσόντα (κύρια ή επικουρικά) γίνεται κατά φθίνουσα σειρά µε βάση τη συνολική βαθµολογία που συγκεντρώνουν από τα βαθµολογούµενα κριτήρια κατάταξης (χρόνος ανεργίας, πολυτεκνική ιδιότητα, τριτεκνική ιδιότητα, µονογονεϊκή ιδιότητα, αριθµός ανήλικων τέκνων, βαθµός τίτλου σπουδών, διδακτορικό δίπλωµα, αυτοτελής µεταπτυχιακός τίτλος, ενιαίος και αδιάσπαστος τίτλος µεταπτυχιακού επιπέδου (integrated master), δεύτερος τίτλος σπουδών, εµπειρία, αναπηρία υποψηφίου, αναπηρία συγγενικού ατόµου).
3. Στην περίπτωση ισοβαθµίας υποψηφίων στη συνολική βαθµολογία προηγείται αυτός που έχει τις περισσότερες µονάδες στο πρώτο βαθµολογούµενο κριτήριο (χρόνος ανεργίας) και, αν αυτές συµπίπτουν, αυτός που έχει τις περισσότερες µονάδες στο δεύτερο κριτήριο (πολύτεκνος γονέας και τέκνο πολύτεκνης οικογένειας) και ούτω καθεξής.

Αν οι υποψήφιοι και πάλι ισοβαθµούν, προηγείται ο µεγαλύτερος στην ηλικία µε βάση την ηµεροµηνία γέννησής του, ενώ, αν εξαντληθούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, η µεταξύ τους σειρά. καθορίζεται µε δηµόσια κλήρωση. 

Δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα προσόντα των θέσεων ΕΔΩ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις