CLOSE

Breaking news

astynomia
A

Εξιχνιάστηκε έπειτα από μία ολόκληρη δεκαετία μία ληστεία σε βάρος ταχυδρομικού διανομέα, η οποία συνέβη τον Δεκέμβριο του 2012, στο Κιλκίς. Σχετικά με την υπόθεση έγινε ταυτοποίηση στοιχείων σε τρία άτομα, τα οποία αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ.

Ειδικότερα, το πρωί της 6ης Δεκεμβρίου 2012 σε περιοχή του Κιλκίς, οι δύο από τους ημεδαπούς, με την απειλή όπλου που έφερε ένας εξ αυτών, ακινητοποίησαν ταχυδρομικό διανομέα και τον εξανάγκασαν να βγει από το όχημα που χρησιμοποιούσε για τη διανομή αλληλογραφίας.

Στη συνέχεια αφαίρεσαν το παραπάνω όχημα, μέσα στο οποίο υπήρχε μία τσάντα με το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ, προς διανομή σε οικισμούς του Κιλκίς. Όπως διαπιστώθηκε, ο τρίτος συνεργός τους επέβαινε σε φορτηγό, το οποίο χρησιμοποίησαν για να εμποδίσουν και να επιβραδύνουν το όχημα του παθόντα.

Το όχημα του ταχυδρομικού διανομέα είχε εντοπιστεί από τους αστυνομικούς εγκαταλειμμένο σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς, όπου μέσα από την τσάντα είχαν αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ανδρών, για το αδίκημα της ληστείας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Για την υπόθεση, από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, επιβλήθηκαν στους προαναφερόμενους ημεδαπούς ποινές κάθειρξης.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις