Breaking news

tourismos_gia_olous_kalokairines_diakopes
A

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» βρίσκεται προ των πυλών, με το άνοιγμα της πλατφόρμας το voucher των 150 ευρώ που θα δοθεί σε μορφή Freedom Pass.

Συγκεκριμένα το εν λόγω πρόγραμμα (https://www.tourism4all.gov.gr/) δίνει την δυνατότητα ενός φιξ voucher για φθηνότερες διακοπές για το καλοκαίρι αλλά και για τον χειμώνα. Σύμφωνα με τις δηλώσεις των αρμόδιων η ειδική πλατφόρμα θα ανοίξει εντός Ιουνίου.

Δείτε ακόμη: Κοινωνικός Τουρισμός 2022: Άνοιξε η πλατφόρμα - Πώς θα κάνετε αίτηση

Προστίθεται νέα κατηγορία στο voucher

Μέχρι πέρυσι τα προγράμματα «Κοινωνικός Τουρισμός» και «Τουρισμός για Όλους» μπορούσαν να εξαργυρωθούν σε ξενοδοχεία, καταλύματα και ακτοπλοϊκά εισιτήρια. 

Φέτος την εμφάνιση της κάνει μία νέα κατηγορία κατά την οποία τα ποσά θα μπορούν να εξαργυρωθούν και σε τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Για την ώρα δεν έχουν δοθεί διευκρινίσεις, όμως είναι σαφές πως το Voucher θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί και για φαγητό και ποτό και γενικότερα την εστίαση.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος

Το πρόγραμμα αφορά 200.000 πολίτες. Οι δικαιούχοι θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν την επιταγή από τις αρχές Ιουλίου. Θα εξαργυρώνουν το Voucher των 150 ευρώ σε διαμονή ή ακτοπλοϊκά ή καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Το νέο πρόγραμμα χρησιμοποιεί ως βάση την εφαρμογή του «Freedom Pass», προβλέποντας μία διαδικασία πλήρως ψηφιακή και απλή.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις