Breaking news

via kata gynaikon
A

Μία νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε σήμερα, ξημερώματα Παρασκευής, έπειτα από τον καυγά ενός ζευγαριού, δολοφονήθηκε  άγρια μία 46χρονη γυναίκα.

Όλα έγιναν λίγο μετά τη 1 τη νύχτα στο διαμέρισμα επί της οδού Ματρόζου και τη νεκρή γυναίκα εντόπισε ο γιος της μέσα σε ένα λουτρό αίματος ειδοποιώντας άμεσα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

'Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 55χρονος σύζυγος άνδρας κατά τη διάρκεια της λογομαχίας πήρε αιχμηρό αντικείμενο και κατάφερε στην 46χρονη σύζυγό του πολλαπλές μαχαιριές με αποτέλεσμα να την σκοτώσει.

Ο 24χρονος φέρεται να εντόπισε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα μέσα σε μια λίμνη αίματος την άτυχη γυναίκα και ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 53χρονος άνδρας επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο 53χρονος, τον οποίο αναζητούσαν οι αρχές, επιχείρησε να πέσει στο κενό με το αυτοκίνητό του σε περιοχή της παραλιακής.

Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου και νοσηλεύεται. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος αστυνομικών Ν/Α Αττικής Γ. Καλλιακμάνης στον ΣΚΑΪ ο άνδρας τελικά έπεσε σε κάτι βράχια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις