Breaking news

22xronos_pakistanos_peristeri
A

Σημαντική είναι η αποκάλυψη που έκανε ο δικηγόρος της 17χρονης που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι από τον 22χρονο, καθώς αποκάλυψε πώς ο δράστης είχε συνεργούς και θα ακολουθήσουν και άλλες διώξεις.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δικηγόρου στην κάμερα της ΕΡΤ δύο ομοεθνείς του 22χρονου δράστη τον βοήθησαν να διαφύγει από τη χώρα για τη Βόρεια Μακεδονία, παρέχοντας του χρήματα.    

Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι «Οι άνθρωποι αυτοί τον βοήθησαν να φτάσει στα σύνορα και να έρθει σε επαφή με τους δουλέμπορους και να τον μεταφέρουν στα Σκόπια όπου συνελήφθη από τις σκοπιανές αρχές που βρισκόταν σε επικοινωνία με τις ελληνικές».

Ακόμη τόνισε πώς τα δύο αυτά άτομα έχουν κληθεί για κατάθεση στον Εισαγγελέα και σχολίασε τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου σχετικά με τα αίτια της δολοφονίας ως εξής: 

«Η δικαιολογία του 22χρονου για το κοράνι είναι φαιδρή, δεν έπεισε κανέναν, γι΄αυτό και στο ανακριτικό γραφείο του ευχήθηκαν “καλό δρόμο στη φυλακή”. Είχε πάθος με τη Νικολέτα, τη ζήλευε, είχε κόμπλεξ κατωτερότητας. Δεν μας ενδιαφέρει η καταγωγή του, αλλά δεν μπορεί στο Αλλοδαπών, να έχουν απορρίψει το αίτημα ασύλου και να μην έχει γίνει η απέλασή του, όπως συμβαίνει σε όλα τα άλλα κράτη. Θα πρέπει να αλλάξει το νομικό πλαίσιο και να γίνεται άμεση απέλαση αυτών που αποτελούν κίνδυνο για την κοινωνία».

Ο 22χρονος κατηγορούμενος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας Αθηνών και του Εισαγγελέα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις