Breaking news

kausima_venzini
A

Αρκετοί είναι οι πολίτες οι οποίοι βλέπουν τα αυτοκίνητα τους να αναπτύσσουν βλάβες στους κινητήρες εξαιτίας νοθευμένων καυσίμων, με το κόστος επισκευής να ανέρχεται σε εκατοντάδες ευρώ.

Συγκεκριμένα ο μηχανικός αυτοκινήτων Σπύρος Λογαράς μίλησε στον σταθμό του ΣΚΑΪ για την κατάσταση που επικρατεί δηλώνοντας ότι «Με τα νοθευμένα καύσιμα γίνεται ένας πανικός. Πάρα πολλοί πελάτες, μου έχουν παραπονεθεί και έχουν έρθει εδώ από νοθευμένη βενζίνη».

Αναφορικά με τα γεγονότα ένας εκ των οδηγών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα αναφέρει ότι «Βάζουμε μπρος, φεύγει το αμάξι, μετά από 3 χιλιόμετρα έγινε λίγο … κομπρεσέρ».

Ακόμη ο μηχανικός εξήγησε ότι την πρώτη φορά που θα μπει νοθευμένη βενζίνη στο αυτοκίνητο, μπορεί να παρουσιαστούν συμπτώματα που θα εξασθενήσουν όσο το αυτοκίνητο κινείται. Ωστόσο τη δεύτερη φορά, μπορεί και να χαλάσει τελείως.

Ειδικότερα το συνηθισμένο κόστος για μία ζημιά που προκαλείται στο αυτοκίνητο από νοθευμένο καύσιμο, μπορεί να ξεπερνά και τα 500 ευρώ.

Σαρωτικοί είναι οι έλεγχοι στα βενζινάδικα ενώ δεν είναι λίγες και η περιπτώσεις που οι ελεγκτές σφράγισαν πρατήρια καυσίμων για αυτό το λόγο.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις