Breaking news

flashnews
A

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τέθηκαν σήμερα λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι όλες οι υπηρεσίες του αεροδρομίου Δασκαλογιάννης των Χανίων όταν ειδοποιήθηκαν για τεχνικό πρόβλημα το οποίο παρουσιάστηκε σε αεροσκάφος της αεροπορίας των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews, δόθηκε εντολή να ανασταλούν οι προσγειώσεις και απογειώσεις άλλων αεροσκαφών, και επιπλέον για λόγους ασφαλείας, διεκόπη η κυκλοφορία οχημάτων στην ευθεία του δρόμου  από τον Παζινό προς αεροδρόμιο, ο οποίος δρόμος βρίσκεται στην άκρη του διαδρόμου προσγείωσης και απογείωσης.

Τελικά, το στρατιωτικό αεροσκάφος προσγειώθηκε χωρίς προβλήματα και ακολούθησε η άρση των μέτρων έκτακτης ανάγκης, με την κίνηση των πολιτικών αεροσκαφών να γίνεται κανονικά όπως και η κίνηση των οχημάτων στον δρόμο.

Παράλληλα, υπήρξαν μικρές καθυστερήσεις στις αφίξεις και απογειώσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το πρόβλημα στο στρατιωτικό αεροσκάφος αφορούσε σε ένδειξη τεχνικής βλάβης, ενώ φωτογραφίες δείχνουν ίσως κάποιο πρόβλημα στο ουραίο φτερό του.

Πάντως δεν έγινε έως τώρα γνωστό εάν το συγκεκριμένο αεροσκάφος επρόκειτο να προσγειωθεί στις εγκαταστάσεις της αμερικανικής βάσης ευκολίας ή εάν επρόκειτο για προσγείωση έκτακτης ανάγκης.

flashnews
flashnews
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις