CLOSE

Breaking news

astinomia
A

Άνδρας  ηλικίας 51 ετών με καταγωγή από τη Συρία προσπάθησε να βιάσει μια γυναίκα και στην συνέχεια να την ρίξει από μπαλκόνι 4ου ορόφου ξενοδοχείου στην οδό Σωκράτους στην Ομόνοια.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ περνούσαν από το σημείο όταν διαπίστωσαν πως πλήθος κόσμου παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα κοιτώντας προς τον ουρανό, μια γυναίκα να καλεί σε βοήθεια και να φωνάζει «θα με πετάξει κάτω».

Σηκώνοντας τα κεφάλια του, είδαν μια γυναίκα στον 4ο όροφο του ξενοδοχείου, γυμνή από την μέση και πάνω να εκλιπαρεί σε βοήθεια. Άμεσα ένας αστυφύλακας ανέβηκε τρέχοντας στο δωμάτιο 402 και ζήτησε από έναν υπάλληλο να του ανοίξει την πόρτα.

Εκεί ο άνδρας της ΔΙ.ΑΣ, σύμφωνα με πληροφορίες του lawandorder, αντίκρισε τον άνδρα με κατεβασμένο παντελόνι, να κρατάει από τα γόνατα την γυναίκα που ήταν γυμνή από την μέση και κάτω.

O αστυνομικός έτρεξε προς το μέρος της και την τράβηξε στο εσωτερικό του δωματίου, ενώ μαζί με έναν συνάδελφό του της ΔΙ.ΑΣ ο αστυφύλακας κατάφερε να ακινητοποιήσει τον άνδρα ο οποίος προέβαλε σθεναρή αντίσταση.

Όταν η γυναίκα κατάφερε να συνέλθει από το σοκ, ανέφερε στους αστυνομικούς πως γνώριζε τον άνδρα και τον είχε επισκεφθεί για να πιούν καφέ.

Στη συνέχεια, ανέφερε η γυναίκα, εκείνος κλείδωσε την πόρτα και προσπάθησε να την βιάσει. Εκείνη έτρεξε προς το παράθυρο για να ζητήσει βοήθεια και τότε εκείνος την έσπρωξε στο παράθυρο, την έγδυσε και της φώναζε πως θα την πετάξει στο κενό.

Ο δράστης με τα αρχικά B.K οδηγήθηκε στο τμήμα ασφαλείας Ομονοίας.

Η γυναίκα ευχαρίστησε τους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αθηνών, καθώς αν δεν περνούσαν από το σημείο την επίμαχη στιγμή, θεωρεί πως ο άνδρας θα την έριχνε από τον 4ο όροφο.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις