Breaking news

pyrosvestiki
A

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην Εύβοια, και πιο συγκεκριμένα, στο χωριό Κριεζά του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima, στο σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής του Αλιβερίου και ενισχύσεις από Χαλκίδα και Κύμη.

Η πυρκαγιά και ξερά χόρτα και βρίσκεται εντός του οικισμού, κοντά σε επιχειρήσεις και σπίτια στον κάμπο των Κριεζών.

Ειδικότερα, επιχειρούν 6 οχήματα με 12 πυροσβέστες, ωστόσο το έργο τους δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

 

φωτιά εύβοιας
evima

Φωτιά στα Κύθηρα

Επίσης, μαίνεται το πύρινο μέτωπο στην Αγία Πελαγία Κυθήρων, όπως φαίνεται από βίντεο σε ανάρτηση της Πυροσβεστικής στο Twitter.

Ανάρτηση της πυροσβεστικής στο Twitter

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="el" dir="ltr">Ενημέρωση για τη δασική <a href="https://twitter.com/hashtag/%CF%80%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%AC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#πυρκαγιά</a> 🔥🔥🔥στα <a href="https://twitter.com/hashtag/%CE%9A%CF%8D%CE%B8%CE%B7%CF%81%CE%B1?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Κύθηρα</a> <br>🚒🚒 <a href="https://t.co/VJmO6Br3Iv">https://t.co/VJmO6Br3Iv</a> <a href="https://t.co/AkvjzvAM4B">pic.twitter.com/AkvjzvAM4B</a></p>&mdash; Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) <a href="https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1567148089105940480?ref_src=twsrc%5Etfw">September 6, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις