CLOSE

Breaking news

Δημήτρης Δανίκας
A

Ο δημοσιογράφος σε κείμενό του κατηγόρησε τις γυναίκες που κατήγγειλαν τον πρώην παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα» για διαρροή στο διαδίκτυο ιδιωτικών τους στιγμών με το επιχείρημα ότι θα έπρεπε γνώριζαν ότι μπορεί να διασυρθούν.

Ο Δημήτρης Δανίκας στο άρθρο του με τίτλο «Ο αρβυλόμαγκας και το αλαλούμ» περιγράφει αναλυτικά σκηνές των επίμαχων βίντεο, που προφανώς έχει παρακολουθήσει, και κατακεραυνώνει τα θύματα του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Αφού λοιπόν λόγω τηλεοπτικής δημοφιλίας κατέληξαν στο κρεβάτι του. Αφού λοιπόν λόγω "επωνυμίας" έκατσαν στα τέσσερα. Και αφού λόγω αρβυλο-εκπομπών, που όζουν πετσίλα και πορδίλα, συμφώνησαν να απαθανατιστούν, οπτικώς και μπρος και πίσω και πλαγίως και μπρούμυτα και παρτουζοειδώς, ε τότε με το σπαθί τους κέρδισαν πρώτο ρόλο σ’ αυτή τη χυδαιότητα που μπροστά στο τελευταίο επαγγελματικό πορνογράφημα του Δημήτρη Σειρηνάκη μοιάζει κάτι χειρότερο από σκουπίδι» αναφέρει σε ένα σημείο του κειμένου του δημοσιογράφος.

«Αν ο αρβυλόμαγκας ήταν άγνωστος και "ανώνυμος" αμφιβάλλω πόσες και ποιες θα τον ακολουθούσαν. Όχι στο κρεβάτι και στα τέσσερα, αλλά μέχρι τη γωνία για ένα "γεια πως απ εδώ;". [...] Επομένως το δέλεαρ και ο πειρασμός ήταν η «επωνυμία», η δημοσιότητα, η δημοφιλία τωn αρβύλων και ίσως το κάποιο χρήμα. Λέω τώρα εγώ. [...] Με απλά λόγια τα κορίτσια με τη θέλησή τους κατέφθασαν. Με τη θέλησή τους έκατσαν και περίμεναν στα τέσσερα και με τη θέλησή τους αυτές τις τόσο «υπέροχες» στιγμές μαγνητοσκόπησαν και απόλαυσαν. Ετσι δεν είναι; Να μην τρελαθώ» έγραψε σε άλλο σημείο.

Στο τέλος του κειμένου υπάρχει και υπονοούμενο για οικονομικό όφελος των θυμάτων. Ο Δημήτρης Δανίκας καταλήγει στο άρθρο του: «Όταν κι εσύ κορίτσι μου συμφωνείς και πρωταγωνιστείς σε τέτοιες σκηνές. Και όταν από το νιονιό σου δεν περνάει καν ως σκέψη, ως κάποια υποψία, ότι μπορεί να διασυρθείς και να διαπομπευθείς, τότε δύο τινά συμβαίνουν: Είτε το κάνεις γιατί κάτι στο τέλος θέλεις να κερδίσεις και ίσως να διαπραγματευθείς. Είτε είσαι ο πλήρης ζωντανός ορισμός του λεγόμενου IQ ραδικιού. Διάλεξε. Στην πρώτη περίπτωση είσαι συνένοχη, στη δεύτερη χρειάζεσαι επειγόντως να μάθεις το Α-Βου-Γου-Δου γιατί αν όχι είσαι σκέτο αλαλούμ!»

Όπως ήταν φυσικό το κείμενο του Δανίκα προκάλεσε έκρηξη στα social media με τους περισσότερους χρήστες να θυμούνται ανάλογα κείμενά του με προσβλητικό ύφος.

Ενδεικτικά tweets για τον Δημήτρη Δανίκα

Δανίκας για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Η γυναίκα γιατί πήγε μαζί του; Υπάρχει προσωπική ευθύνη»

Σημειώνεται ότι την υπόθεση revenge porn  με δράστη τον Στάθη Παναγιωτόπουλο σε βάρος της πρώην συντρόφου του είχε κληθεί να σχολιάσει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Δανίκας και στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» του OPEN.

Ο κ. Δανίκας αρχικά ανέφερε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι κατάπτυστος, αναφέρθηκε γενικότερα στο ύφος της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, κάνοντας λόγω για ανθυποκουλτούρα στην τηλεόραση ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο θύμα, δηλαδή στην πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου της οποίας ο πρώην παρουσιαστής δημοσίευσε προσωπικές στιγμές στο Διαδίκτυο. Όμως ο  δημοσιογράφος προχώρησε σε μία αμφιλεγόμενη δήλωση.

 «Πώς μπορεί ένας άνδρας να κάνει αυτό σε μία γυναίκα; Πώς γίνεται αυτό. Είναι απαράδεκτο», σχολίασε ο δημοσιογράφος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θύμα: «Υπάρχει ακόμα ένας παράγοντας. Η προσωπική ευθύνη. Πρέπει η γυναίκα να πάρει τη ζωή της στα χέρια της. Τι σημαίνει ανασφάλεια; Να καταπολεμήσει την ανασφάλειά της και τον εθισμό της. Γιατί πήγε μαζί του αυτή; Αν αυτός δεν ήταν σε αυτή την εκπομπή θα πήγαινε μαζί του; Ποτέ, είμαι σίγουρος για αυτό» σχολίασε ο Δημήτρης Δανίκας.

Η δημοσιογράφος του OPEN Φαίη Μαυραγάνη τόνισε στον καλεσμένο της εκπομπής ότι «δεν θέλω να συνδέουμε πάσα το κακό το δικό του (του Στάθη Παναγιωτόπουλου) στην κοπέλα, με τον λόγο για τον οποίο εκείνη ήταν σε σχέση μαζί του. Ο κ. Δανίκας σχολίασε ότι κατά τη γνώμη του «υπάρχει μία προσωπική ευθύνη στον καθένα».

Διαβάστε ακόμα στο ethnos.gr

Παύλος Χαϊκάλης: Η θεατρική επιστροφή του ηθοποιού - Έκανε πρεμιέρα με 10 μόνο θεατές

Τρία αντιδημοφιλή χωριά των Γρεβενών για «διαφορετικές» εξορμήσεις στην καρδιά του χειμώνα

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις