Breaking news

Ηλίας Μίχος
A

Τις καταθέσεις της θείας της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας έδωσε στη δημοσιότητα το Tlive στον σταθμό του Alpha, αναφερόμενο στις ανατριχιαστικές πληροφορίες που αντίκρισε η ίδια.

Συγκεκριμένα η θεία της 12χρονης αναφέρθηκε σε όλα όσα έγιναν το καλοκαίρι και πως η ίδια κατάλαβε τι συνέβαινε.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε η θεία της 12χρονης

Η θεία της 12χρονης αναφέρθηκε στην ημέρα εκείνη που η ανιψιά της την επισκέφτηκε στα τέλη του Αυγούστου για να μείνει μαζί της μερικές μέρες.

Τότε ήταν που η ίδια παρατήρησε πως η 12χρονη χρησιμοποιούσε δύο κινητά για πολύ ώρα, με τη θεία της αποφασίζει να τα τα πάρει προκειμένου να μην περνάει όλο της το χρόνο στην οθόνη.

Τότε κινήθηκαν οι υποψίες της, όταν η αντίδραση της μικρής ήταν έντονη. Συγκεκριμένα η θεία της δήλωσε ότι «Τότε η μικρή τρελάθηκε και ήρθε και κλείδωσε τα κινητά. Άρχισε να τρέμει και να κλαίει. Εκεί κατάλαβα ότι συμβαίνει κάτι σοβαρό που θέλει να κρύψει, αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μου στο τι θα έβλεπα...».

Συνεχίζοντας η θεία της 12χρονης ανέφερε ότι έπειτα από ώρες κατάφερε να πείσει τη μικρή να ξεκλειδώσει το ένα από τα δύο κινητά, αλλά και να της το αποσπάσει, αντικρίζοντας σοκαρισμένη το περιεχόμενο του.

Όπως επισήμανε η ίδια, η 12χρονη συνομιλούσε με τον Ηλία Μίχο αναφέροντας ότι «Ο 53χρονος της έλεγε αισχρά πράγματα, ενώ στη συνομιλία υπήρχαν φωτογραφίες και βίντεο της ανήλικης».

Έπειτα η θεία ανέφερε ότι  ενημερώθηκε από το Χαμόγελο του Παιδιού για το πώς να διαχειριστεί την κατάσταση, ενώ ύστερα κάλεσε και τους ίδιους τους γονείς να τους πει για τα ευρήματά της.

Αφότου έλαβε οδηγίες προσπάθησε να μην αποκαλύψει τι είχε συμβεί και απέσπασε φωτογραφίες των επίμαχων συνομιλιών.

Το σχετικό βίντεο:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις