Breaking news

Πατέρας Αντώνιος Κιβωτός του Κόσμου
A

Μία νέα εισαγγελική εντολή που εκδόθηκε απαγορεύει στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζει κοντά στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου.

Σύμφωνα με τη νέα εισαγγελική εντολή ο ιδρυτής της Κιβωτού, καλείται να αποφύγει ακόμη και τη Δομή του Κολωνού όπου βρισκόταν μία από τις κατοικίες του.

Η εν λόγω απόφαση αφορά και τους συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου, οι οποίοι καλούνται να κάνουν το ίδιο και έχουν ήδη απομακρυνθεί από τις θέσεις τους.

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κόσμου: Νέα κατάθεση ανηλίκου για ασέλγεια από διοικητικό στέλεχος

Ακόμη υπενθυμίζεται πως χθες Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του οποίου επικεφαλής είναι η Αλεξάνδρα Μαρτίνου απομάκρυνε από τις θέσεις τους πέντε πρόσωπα τα οποία κατείχαν θέσεις-κλειδιά στην Κιβωτό. 

Εκτός από την απόλυση των πέντε, πρώην στελεχών η Εισαγγελία με ειδική διάταξη απαγορεύει τόσο σε αυτούς όσο και στον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο να προσεγγίζουν τις Δομές της Κιβωτού ή να έχουν οποιαδήποτε άλλη σχέση με την Οργάνωση.

Ειδικότερα η εισαγγελική εντολή αναφέρεται στον Ιρακινό, πρώην γενικό διευθυντή της ΜΚΟ, στον 35χρονο θεολόγο, Πασχάλη,  στη σύζυγο του, η οποία ήταν κοινωνική λειτουργός στη Δομή της Πωγωνιανής και μέλος του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου, και στους δύο ακόμη πρώην στελέχη.

Η εν λόγω απαγόρευση της εισαγγελικής εντολής πρακτικά αποκλείει τον πατέρα Αντώνιο και από την ίδια του την κατοικία, η οποία βρίσκεται στη Δομή της Κιβωτού στον Κολωνό.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις