Breaking news

Στον εισαγγελέα ο 25χρονος γυναικοκτόνος από τον Πειραιά
A

Στον Ανακριτή και τον Εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής ο 25χρονος καθ' ομολογίαν δράστης, ο οποία δολοφόνησε τη 19χρονη σύντροφο του τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η γυναικοκτονία έγινε στο διαμέρισμα της θανούσας, στον Πειραιά.

Ο 25χρονος προσήχθη λίγο νωρίτερα στο δικαστικό Μέγαρο Πειραιά, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Ο 25χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής πυροβόλησε και σκότωσε την σύντροφο τους μέσα στο σπίτι που έμεναν στο Πειραιά. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 25χρονος αλβανικής καταγωγής παρουσιάστηκε αυτοβούλως τις πρώτες πρωινές ώρες στο Α.Τ. του Δημοτικού Θεάτρου και παραδόθηκε στους αστυνομικούς λέγοντας ότι σκότωσε την 19χρονη σύντροφο του, επίσης αλβανικής καταγωγής, μετά από καυγά που είχαν.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες τα ξημερώματα του Σαββάτου, η 19χρονη και ο 25χρονος γύρισαν από νυχτερινά κλάμπ διασκέδασης στα οποία εργάζονταν και καυγάδισαν πολύ έντονα, με αποτέλεσμα, εκείνος να βγάλει το όπλο που κατείχε παράνομα και να την πυροβολήσει.

Έπειτα ο γυναικοκτόνος εξαφανίστηκε από το σπίτι, αφού πρώτα έκρυψε το όπλο στην κατάψυξη.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα του ζευγαριού στην οδό Βάμβα 18 στα Καμίνια εντόπισαν την άτυχη νεαρή μέσα σε μια λίμνη αίματος με τραύμα στο κεφάλι από όπλο.

Τι δήλωσε αφότου παραδόθηκε

Λίγο μετά τη δολοφονία της 19χρονης προσπάθησε να φύγει από την περιοχή, όμως νωρίς το πρωί παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου, όπου και ομολόγησε τη δολοφονία.

Συγκεκριμένα δήλωσε «Ήρθα να παραδοθώ. Σκότωσα την σύντροφό μου. Την πυροβόλησα και την σκότωσα. Είναι νεκρή στο σπίτι».

Ακόμη ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και είχε κάνει χρήση κοκαΐνης όταν πυροβόλησε και σκότωσε τη 19χρονη.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις