Breaking news

Πατέρας Αντώνιος και Πρεσβυτέρα
A

Άγνωστες είναι μέχρι στιγμής οι λεπτομέρειες σχετικά με το που διαμένουν ο πατέρας Αντώνιος, η πρεσβυτέρα και το ανήλικο παιδί τους, τις τελευταίες ώρες.

Συγκεκριμένα κάνοντας δηλώσεις χθες σε δημοσιογράφους, οι δικηγόροι του πατέρα Αντωνίου, ανέφεραν ότι θα κινηθούν νομικά, καθώς ο πατέρας Αντώνιος και η οικογένεια του, βρέθηκαν στο δρόμο με αποτέλεσμα να περάσουν μία νύχτα τους στο αυτοκίνητο.

Η σελίδα στο Facebook, «Υποστηρικτές της Κιβωτού» έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, κατά το οποίο ένα παιδί κοιμάται μέσα σε ένα αυτοκίνητο και το εξετάζει παιδίατρος.

Στη δημοσίευση αναφέρεται ότι «Αλλάξανε την κλειδαριά στο διαμέρισμα του π. Αντωνίου και της πρεσβυτέρας αυθαίρετα και παράνομα χωρίς καμία προειδοποίηση. Σημειώνεται ότι η παιδίατρος αναγκάστηκε να εξετάσει το άρρωστο παιδί τους στο αυτοκίνητο!».

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του mega, λίγο πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο, η οικογένεια η οικογένεια ζούσε σε σπίτι ανθρώπου που εργαζόταν στην Κιβωτό, ενώ ήδη έχουν ενοικιάσει νέο σπίτι και αποθήκη για τα πράγματά τους. 

Στο μεταξύ έχουν αλλάξει τις κλειδαριές στο κτίριο της δομής της Κιβωτού στο οποίο διέμεναν ο πατέρας Αντώνιος με την οικογένεια του.

Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, πρόκειται να επισκεφτούν τον επισκεφτούν τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, προκειμένου να ζητήσουν την παρέμβαση του στις παρανομίες εις βάρος τους. 

Μέσω των δικηγόρων τους έχουν προαναγγείλει και τις μηνύσεις προς τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για παραβίαση οικιακής ειρήνης και για παράβαση καθήκοντος.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις