Breaking news

Προφυλακιστέος ο γυναικοκτόνος της 19χρονης στον Πειραιά
A

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 25χρονος γυναικοκτόνος στον Πειραιά, μετά την ομολόγηση της δολοφονίας της 19χρονης συντρόφου του.

Ο δράστης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Έξω από τα δικαστήρια στον Πειραιά είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι της αδικοχαμένης κοπέλας, οι οποίοι κρατούσαν πανό, προς ένδειξη διαμαρτυρίας για το φρικτό έγκλημα που στέρησε τη ζωή από τη 19χρονη κοπέλα.

Όταν οι συγκεντρωμένοι είδαν τον κατηγορούμενο, κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του, προσπαθώντας να του επιτεθούν.

Οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν, τους απώθησαν και οδήγησαν τον 25χρονο, εντός του κτιρίου.

Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Ο 25χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής πυροβόλησε και σκότωσε την σύντροφο τους μέσα στο σπίτι που έμεναν στο Πειραιά. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 25χρονος αλβανικής καταγωγής παρουσιάστηκε αυτοβούλως τις πρώτες πρωινές ώρες στο Α.Τ. του Δημοτικού Θεάτρου και παραδόθηκε στους αστυνομικούς λέγοντας ότι σκότωσε την 19χρονη σύντροφο του, επίσης αλβανικής καταγωγής, μετά από καυγά που είχαν.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες τα ξημερώματα του Σαββάτου, η 19χρονη και ο 25χρονος γύρισαν από νυχτερινά κλάμπ διασκέδασης στα οποία εργάζονταν και καυγάδισαν πολύ έντονα, με αποτέλεσμα, εκείνος να βγάλει το όπλο που κατείχε παράνομα και να την πυροβολήσει.

Έπειτα ο γυναικοκτόνος εξαφανίστηκε από το σπίτι, αφού πρώτα έκρυψε το όπλο στην κατάψυξη.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα του ζευγαριού στην οδό Βάμβα 18 στα Καμίνια εντόπισαν την άτυχη νεαρή μέσα σε μια λίμνη αίματος με τραύμα στο κεφάλι από όπλο.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις