Breaking news

Γυναικοκτονία στον Πειραιά
A

Προθεσμία έλαβε, μετά το αίτημα του προκειμένου να απολογηθεί, ζήτησε ο 25χρονος γυναικοκτόνος, για τη δολοφονία της 19χρονης συντρόφου του, στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα ο δράστης οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής στον εισαγγελέα, όπου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοχρησία και οπλοκατοχή κι ακολούθως οδηγήθηκε ενώπιον του τακτικού ανακριτή, όπου πήρε προθεσμία μέχρι την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος του ο γυναικοκτόνος σκότωσε με δύο σφαίρες στο κεφάλι την άτυχη κοπέλα, δηλώνει «συντετριμμένος» και «μεταμελημένος».

Μετά το έγκλημα ο 25χρονος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και παραδόθηκε, ομολογώντας τη δολοφονία της συζύγου του. 

Ακόμη ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ζήλευε τη 19χρονη και ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης πριν την πυροβολήσει στο κεφάλι δύο φορές με το όπλο.

Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Ο 25χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής πυροβόλησε και σκότωσε την σύντροφο τους μέσα στο σπίτι που έμεναν στο Πειραιά. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 25χρονος αλβανικής καταγωγής παρουσιάστηκε αυτοβούλως τις πρώτες πρωινές ώρες στο Α.Τ. του Δημοτικού Θεάτρου και παραδόθηκε στους αστυνομικούς λέγοντας ότι σκότωσε την 19χρονη σύντροφο του, επίσης αλβανικής καταγωγής, μετά από καυγά που είχαν.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες τα ξημερώματα του Σαββάτου, η 19χρονη και ο 25χρονος γύρισαν από νυχτερινά κλάμπ διασκέδασης στα οποία εργάζονταν και καυγάδισαν πολύ έντονα, με αποτέλεσμα, εκείνος να βγάλει το όπλο που κατείχε παράνομα και να την πυροβολήσει.

Έπειτα ο γυναικοκτόνος εξαφανίστηκε από το σπίτι, αφού πρώτα έκρυψε το όπλο στην κατάψυξη.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα του ζευγαριού στην οδό Βάμβα 18 στα Καμίνια εντόπισαν την άτυχη νεαρή μέσα σε μια λίμνη αίματος με τραύμα στο κεφάλι από όπλο.

Η τελευταία ανάρτηση του καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου

Ο ίδιος, λίγο πριν ή λίγο μετά τη γυναικοκτονία είχε κάνει την τελευταία ανάρτηση στα social media, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR: «Αδυναμίες…. Δεν είχες καμία. Είχα μια… Αγαπούσα».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις