Breaking news

Καιρός – Μαρουσάκης: Η πρώτη εκτίμηση για τα Χριστούγεννα
A

Ο καιρός εμφανίζεται αρκετά άστατος, με φαινόμενα ''άγνωστα'' για την εποχή, ενώ ο κόσμος έχει μπει για τα καλά στο εορταστικό κλίμα.

Σύμφωνα με τα Μερομήνια, το ερχόμενο διάστημα αναμένεται να επικρατήσουν άσχημες καιρικές συνθήκες. 

Ο Θεοφάνης Χατζηγρίβας, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» το πρωί της Τετάρτης (07/12), ανέλυσε το σκηνικό του καιρού. Όπως είπε οι εκτιμήσεις από τα Μερομήνια ταυτίζονται με τις πρώτες προγνώσεις των μετεωρολόγων. 


Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Θεοφάνης Χατζηγρίβας αρχικά ξεκαθάρισε ότι τα Μερομήνια δεν είναι πρόγνωση για τον καιρό αλλά δείχνουν μια τάση. Όπως είπε, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, μέχρι περίπου τις 20 Δεκεμβρίου, ο καιρός αναμένεται να είναι σχετικά ήπιος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τις επόμενες όμως ημέρες, Χριστούγεννα και μέχρι την Πρωτοχρονιά, τα Μερομήνια δείχνουν κακοκαιρία για την χώρα μας. Και μάλιστα έντονη, ενδεχομένως με χιόνια. «Τα σημάδια για εκείνη την περίοδο ήταν ισχυρά» είπε ο Θεοφάνης Χατζηγρίβας. 

Οι πρώτες μέρες του Ιανουαρίου, μέχρι περίπου και τις 18, ο καιρός θα είναι όπως και τον Δεκέμβριο με βροχές. Υποτροπές με ψύχος θα έχουμε μετά τις 19 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τα Μερομήνια. 

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις