Breaking news

Hellenic Train
A

Τα δρομολόγια των τρένων και του προαστιακού σιδηρόδρομου ξεκινούν και πάλι αύριο Τετάρτη 22 Μαρτίου, μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχησε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους, ωστόσο ορισμένα δρομολόγια δεν θα πραγματοποιηθούν.

Λόγω της αυριανής επανέναρξης των δρομολογίων των τρένων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εργαζομένων της Hellenic Train με τη διοίκηση της εταιρίας, σύμφωνα με πληροφορίες του mega.

Σύμφωνα με τον Κώστα Γενηδούνια, πρόεδρο μηχανοδηγών Hellenic Train, ορισμένα από τα δρομολόγια που έχουν ανακοινωθεί, δε θα πραγματοποιηθούν, καθώς οι εργαζόμενοι δεν πήραν τις γραπτές διαβεβαιώσεις που ζήτησαν για να επιστρέψουν στο τιμόνι των συρμών.

Ποια δρομολόγια δε θα πραγματοποιηθούν 

Όπως τόνισε ο πρόεδρος των μηχανοδηγών της εταιρείας, «Τα δρομολόγια θα αρχίσουν στα σημεία που δεν έχουμε εκφράσει ενστάσεις εμείς οι μηχανοδηγοί και σε όλα τα κομμάτια που δεν υπάρχουν στα 9 σημεία στην επιστολή που δώσαμε στη δημοσιότητα. Υπάρχει η δική μας ένσταση για την γραμμή Πλατύ – Φλώρινα, στην γραμμή προς Στρυμόνα, Σέρρες – Δράμα, και υπάρχει και ένσταση δική μας που αφορά το κομμάτι των επικοινωνιών μέσα στις σήραγγες Τεμπών και Πλαταμώνα».

Σύμφωνα με τον κ. Γενηδούνια, «δεν έχουν δοθεί διαβεβαιώσεις και θεωρούμε ότι για την γραμμή Πλατύ – Φλώρινα και Σέρρες – Δράμα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με τις ισόπεδες διαβάσεις, με βραδυπορίες και με τις επικοινωνίες. Αυτό που γίνεται προσπάθεια να λυθεί είναι με τις επικοινωνίες.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις