Breaking news

Σεπόλια: Συγκλονίζει ο αδερφός της 12χρονης - «Όποιος μιλήσει για βιασμούς θα του διαλύσουν τη ζωή»
A

Ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή και πλήθος άλλων αδικημάτων ασκήθηκε στον προπονητή Ταε κβο ντο, που κατηγορείται ότι από το 2009 μέχρι το 2020 βίαζε κατ` εξακολούθηση ανήλικες αθλήτριες του, μέσα στο γυμναστήριό του στην Ηλιούπολη.

Ύστερα από πολύμηνη έρευνα οι αστυνομικοί του τμήματος Ανηλίκων, του πέρασαν χθες χειροπέδες. Μια πληροφορία μάλιστα που έφτασε στην Ελληνική Αστυνομία, επίσπευσε τις διαδικασίες. Οι κοπέλες που κατέθεσαν μήνυση εναντίον του, σημείωσαν ότι «ο 44χρονος συνεχίζει τις πράξεις του ακόμη και σήμερα, με θύμα ένα 15χρονο παιδί».

Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή οπότε αμέσως μετά ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

«Θα αυτοκτονήσω και υπεύθυνες θα είστε εσείς»

Αφότου τις βίαζε, τις εκβίαζε, λέγοντάς τους «εάν μιλήσετε για αυτό που έγινε, θα αυτοκτονήσω. Θα αυτοκτονήσω και υπεύθυνες θα είστε εσείς».

Ο τρόπος προσέγγισής του ήταν τόσο μεθοδευμένος, που είχε καταφέρει να «σαγηνεύσει» τα ανήλικα κορίτσια, με αποτέλεσμα κάποια μέχρι και να τον ερωτευτούν.
«Ήταν ο Θεός μου» φέρεται να έχει καταθέσει μία από τις κοπέλες που έπεσαν θύματα του προπονητή.

Παράλληλα, ο δράστης είχε καταφέρει να «χτίσει» μία σχέση εμπιστοσύνης με τους γονείς των κοριτσιών, που εμπιστεύονταν τα παιδιά τους στα χέρια του. Μάλιστα, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, ο προπονητής είχε φτάσει στο σημείο να πάει και διακοπές με ορισμένες από τις οικογένειες των θυμάτων του

Η αστυνομία, δυστυχώς, εκτιμά πως τα κορίτσια που βίασε ο προπονητής δεν είναι μόνο πέντε, ενώ στο στόχαστρο των Αρχών μπαίνει και το κινητό του, καθώς ο ίδιος βιντεοσκοπούσε τα όσα έκανε.

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του

Οι αρρωστημένες πράξεις του προπονητή Tάε κβο ντο ήρθαν στο φως της δημοσιότητας όταν δύο από τα κορίτσια που βίασε πήγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν τη δράση του.

Ειδικότερα, μία από τις κοπέλες εκμυστηρεύτηκε στη φίλη της ότι ο 44χρονος τη βίασε και ανακάλυψαν ότι το ίδιο είχε συμβεί και στις δύο.

Μέχρι στιγμής το Ανηλίκων έχει στα χέρια του πέντε καταγγελίες, για τις οποίες έχουν δοθεί στοιχεία από τα θύματα του προπονητή.

Ωστόσο εκτιμάται ότι με τη δημοσίευση των στοιχείων και της φωτογραφίας του δράστη από την ΕΛ.ΑΣ. -έπειτα από εισαγγελική εντολή- ίσως υπάρξουν και άλλες καταγγελίες για τη δράση του, μιας και ο συγκεκριμένος προπονητής συνέχιζε να έχει κοντά του νεαρά παιδιά, αγόρια και κορίτσια.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις