Breaking news

πυροσβεστικη
A

Δεν βγήκε σε καλό το σχέδιο που είχαν καταστρώσει ένας επιχειρηματίας και δύο γυναίκες στο Ηράκλειο, με στόχο να λάβουν την αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία. Στην προσπάθεια των δύο τελευταίων να βάλουν φωτιά στην επιχείρηση του συνεργού τους, κατάφεραν τελικά να θέσουν σε κίνδυνο τις ίδιες τους τις ζωές.

Ο απώτερος σκοπός του όλου εγχειρήματος, ήταν να λάβει τα λεφτά της ασφάλειας ο επιχειρηματίας από την ιδιοκτησία του που θα πυρπολούσαν οι δύο εμπρήστριες. Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν 26 μήνες στο κέντρο του Ηρακλείου.

Ως αναφέρει η έρευνα, οι δύο εμπλεκόμενες στην υπόθεση γυναίκες ηλικίας 37 και 44 ετών, ήρθαν στο νησί με το πλοίο της γραμμής από την Αθήνα. Όταν έφτασαν στο σημείο της επιχείρησης περιελούσαν με βενζίνη την είσοδο της επιχείρησης, στην συνέχεια προεκλήθη έκρηξη, η οποία διέλυσε ολοσχερώς το κατάστημα.

Ωστόσο, οι εμπρήστριες φαίνεται πως δεν υπολόγισαν τους κινδύνους της πράξης τους, καθώς η μια τραυματίστηκε από θραύσματα της έκρηξης, ενώ η δεύτερη πήρε φωτιά και έτρεχε φλεγόμενη στην προσπάθεια της να την σβήσει.

Την επόμενη ημέρα οι δύο γυναίκες ταξίδεψαν στην Αθήνα, ζητώντας βοήθεια στο ΚΑΤ, με την μία μάλιστα να νοσηλεύεται.

Ωστόσο ένα βίντεο από παρακείμενες επιχειρήσεις που βγήκε στη δημοσιότητα είναι εντυπωσιακό και δείχνει καρέ καρέ πώς δύο γυναίκες προχώρησαν στην τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην είσοδο καφετέριας στο κέντρο του Ηρακλείου, στις 5.30 το πρωί της 24ης Νοεμβρίου 2019, αφού  προηγουμένως είχαν καταστρέψει το λουκέτο της επιχείρησης προκειμένου να φανεί ότι είχε γίνει παραβίαση.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις