Breaking news

τρένο
A

«Κούφιες» παραμένουν οι υποσχέσεις της κυβέρνησης για τα μέτρα ασφάλειας που πρόκειται να ληφθούν στο σιδηρόδρομο, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, το οποίο κόστισε τη ζωή συνολικά 57 ανθρώπων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύτηκε στο pelop.gr, από σπουδαστή του Πανεπιστημίου Πατρών, ο Προαστιακός περίπου δύο ώρες βρίσκεται «σταματημένος» στην στάση στον Καστελλόκαμπο.

Δείτε ακόμη: Τέμπη: Εκτός ΜΕΘ η 25χρονη πολυτραυματίας από τη Σάμο

Όταν ρώτησε τι ακριβώς είχε συμβεί και για ποιον λόγο παρατηρείται αυτή η καθυστέρηση και ακινησία, η απάντηση που έλαβε ήταν πως υπάρχει πρόβλημα με τις ράγες, και συγκεκριμένα πως, σε κάποιο σημείο, αυτές έσπασαν!

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημέρωσε πως οι επιβάτες θα έπρεπε να περιμένουν να σταλούν λεωφορεία από την ώστε να συνεχιστεί η διαδρομή.

Το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο, καθώς η κίνηση από το Πανεπιστήμιο Πατρών, είναι μεγάλη με αποτέλεσμα τα λεωφορεία να φτάνουν συνέχεια και ο κόσμος που περιμένει στην συγκεκριμένη στάση να είναι πολύς.

Ο γραμματέας Σιδηροδρομικών ΟΣΕ στην Πάτρα, ενημέρωσε πως πράγματι υπήρξε θραύση σιδήρου σε σημείο των ραγών και πως για τον λόγο αυτό ο προαστιακός δεν θα λειτουργεί για κάποια ώρα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις